Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Τριτη μεταμφιεσμένη

σε Δευτέρα. Λόγω της χθεσινή αργίας έχω την αίσθηση πως ειναι Δευτέρα σημερα. Ευτηχώς είναι Τρίτη, αυτό σημαίνει 1 μέρα πιο κοντα στο σ/κ. Ουτε που καταλαβα πως πέρασαν 3 μέρες. Τόσο γρήγορα...Τλπ... Τωρα ο επόμενος στόχος είναι οι διακοπές και είμαι σίγουρη πως το 80% των εργαζομένων το έχει ως κυρίαρχο πόνημα στο μυαλό του. Γιατί πόνημα? Μα γιατί για να πας διακοπές απαιτούνται φράγκα. Εκτός αν είσαι οκ με την σκηνή σε μια παραλία στο πουθενα (δεν είναι κακό, απλά εγω δεν το αντέχω πάνω απο 3 μέρες...γέρασα).
Για να πας απο τις άλλες (τις διακοπές του μαλάκα) πρέπει να χρυσοπληρώσεις ένα γαμοδωματιο κάπου στο Ελλαδιστάν την διπλάσια τιμή από αντίστοιχο στο εξωτερικο (ακόμα και τα διπλανά λαμόγια οι Ιταλοι, πιο φτηνοι κατάντησαν).
Ξ'αφνου το να παρεις τη μηχανή σου καταστρωμα να πας στα νησια έγινε γτο ίδιο ακριβό με εισητήριο αεροπλάνου.
Οι μισθοι παραυτα έχουν μειωθει. Σκατα στα μουτρα σας ρουφιάνοι, απο μένα φράγκα δε θα πάρετε. Θα πάρω τις πενταροδεκάρες μου και θα τις φάω όξω! Σε μέρη που θα φιλοξενηθω σαν άνθρωπος με τιμές που ανταποκρίν ονται στις προσδοκίες μου και να φάτε σκατά όλο το τουριστικό συστηματολαμόγιο της Ελλαδας.
Τα πρωινάδικα σταμάτησαν το σόου με τους homo. Μάλλον δεν είχε το απαιτούμενο αποτέλεσμα απο πλευράς θεαματικότητας. Επιτέλους γιατι μας πρήξατε.
Χμμμμ... αυτα γι' αυτη τη μασκαροδευτερα που είναι Τρίτη και μακάρι να ήταν Παρασκευή
DAN

2 σχόλια:

neoinileias είπε...

δεν έχεις άδικο

Ανώνυμος είπε...

Ti na sou po, makria po to grafeio kai opou na nai. Se skinh, se xartokoyto, sto pagaki... ftanei na mhn blepo kai na akoyo thn parania tou ka8e psyxakia proistamenou...
FAntazomai oti symfoneite oloi!