Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Ρε παιδί μου...

Ειλικρινα θαυμάζω αυτους τους δημοσιογράφους των πρωινάδικων...Μιλάμε οι άνθρωποι είναι θεοί. Έχουν σπουδάσει με χιλια μάστερ στους κάτοθι τομείς: Ψυχολογία, Οικονομολογία, Πληροφορική, Ιατρική, Σεισμολογία, Δικηγορία και όλα όσα τελειωνουν σε -ια. Επίσης έχουν τελέσει χρόνια στο μυστρί στο πηλοφόρι και σε όλα τα χειροναακτικά επαγγέλματα. Εννοείται πως είναι αυθεντίες σε όλους αυτούς τους χώρους και γι' αυτό λοιπόν έχουν αναλάβει να ξεστραβόσουν εμας τους υπολοιπους κοινούς θνητούς.
Μετά λοιπόν απο τις υπέρτατες γνωσεις ομοφυλοφυλίας (πως να εξοντώσετε ψυχικα τον κάθε διαφορετικό, σε ένα τεταρτάκι) απο σήμερα έχουν ρίξει την τήβεννο της σεισμολογίας.
Τα ξέρουν όλα. Ξέρουν περισσότερα απο τα βλήτα τους καλεσμένους τους (βλήτα είναι μετα συγχωρήσεως, γιατι αν δεν ήταν θα κάνανε εμπάργκο σε τέτοιες ξεφτίλες).
Ρε τηλεοπτικα δημοσιογραφάκια, χαραμίζεστε μπροστα στις κάμερες. Να αυτοπροταθήτε όλοι μαζί για Νομπελ. Κάντε μια μάζωξη απο αυτή που μαζεύονται τα φιλαρακια και βραβεύονται μεταξύ τους και βλογαει ο ένας τα γενια του αλλουνου (Γυναικες της χρονιας, Αντρες της χρονιας, Αρίων της Χρονιαας κλπ) και αιστανθήτε....
Λοιπον καλή η ιδέα για το εμπαργκο στο ακριβο γάλα. Αλλα πρέπει να επεκταθει σε όλα τα είδη. Κοινώς ας βγάλει κάποιος ένα κατάλογο με ανώτερες τιμές και ας τον ακολουθούμε
Πχ. πας σουπερ μαρκετι και δεν αγοράζεις τιποτις πάνω απο τη καθορισμενη τιμή που εχει δωθει. Έτσι θα τους μείνουν οι σαβύρες που χρυσοπουλάνε και στο τέλος θα έχουμε εμεις τη δύναμη.
Αντε ρε κάνε κάποιος κάτι! Που να απευθυνθω?
DAN

Δεν υπάρχουν σχόλια: