Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

Προτυπο για τα παιδια μας

Τελευταίως, τωρα που ακουω το κραξιμο της αρκουδας στα καναλια για την homo κοινωτητα, το βασικό επιχείρημα που παίζει, είναι ο φόβος των αντρων των πολλά βαρίων, για το τι πρότυπα θα πάρουν τα παιδια τους. Και τους έχει πιάσει μεγάλος καημός που θα δουν τα παιδια τους δυο αντρες να φιλιουνται και θα πάρουν το δρόμο του εξ' αποδω. Και ενω αυτοι οι τεστοροναδες δεν έχουν πρόβλημα να είσαι αδερφη/λεσβια, φτανει να το κάνεισ στη ζουλα.. Το θέμα είναι τα παιδια τους.
Λοιπόν αυτα τα λέγανε ανθρωποι που έχουν εκτίσει ποινή, που είναι επειχηρηματίες της νύχτας, πολιτικοι (!!!) κλπ...
Λοιπόν θα αρχίσω να συμφωνω μα§ί τους. Εννοείται πως να δει ενα παιδι 2 homo να φιλιουνται ειναι σαφως χειρότερο πρώτυπο απο το να το πηδάει ο πατέρας του.
Η Ελλάδα είναι στις πιο υψηλές θέσεις αιμομικτικής παιδεραστίας. Λοιπόν τα πρότυπα που παίζουν στα δελτά/κανάλια/τηλεοράσεις είναι τα εξής: Πατεράδες (str8) να πηδάνε τις κόρες αλλα και τους γιους τους. Να εκδίδουν τα παιδιά τους ωστε να τα πηδάνε και οι παρακάτω. Να τα πουλάνε για λεφτά. Να γυρνάνε στο σπίτι και να τα σακατευουν στο ξύλο λόγω αλκοολισμου, Να σπάνε τις γυναίκες τους στο ξύλο. κλπ, κλπ. που τωρα δε μου ρχονται.
Σαφώς τα παραπάνω θα βλάψυν λιγότερο την ψυχολογία ενος παιδιου απο το να δεχτει πως όλοι οι άνθρωποι έχουν εξίσου τα ίδια δικαιώματα και ας έχουν διαφορετικές προτιμήσεις.
Γελοίοι δημοσιογραφίσκοι της ΤΒ, αν πλακωνοσασταν εσεις και οι καλεσμένοι σας με το ίδιο πάθος για τα φράγκα που κονομάει το κράτος κλέβοντας τους φτωχούς θα είχαμε ξεκαθαρίσει απο πολλά.
Μαλάκες
DAN

Δεν υπάρχουν σχόλια: