Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

Πες τα...

χρυσοστομη!
Δεν τρομαζουν, καλυτερα, με το προτυπο: ανορεκτικος/ανεγκεφαλος/ξεκωλο/κοκακιας/παρτα ολα νεολαιος που πλασαρουν τα μμε. Κυριε γονεα το θεμα ειναι να μεγαλωσεις ενα σωστο και ευτυχισμενο παιδι. Οχι εναν υποκριτη/ψευτη, που θα το παιζει σωστος χριστιανος μπροστα στην θεια Σουλα και απο πισω θα κανει τα τερατα. Αλλα φυσικα δεν σε νοιαζει τι κανει στα μαυρα σκοταδια το τεκνο σου, φτανει να ειναι με το ζιβαγγο και την χωριστρα σε γαμους και βαφτισεις της εναρετης (εμενα μου λες) οικογενειας.
Ακριβως γι αυτο ακουμε ολες αυτες τις μερες ανθρωπους στα πανελ να εκθετουν συντηρητικες αποψεις. Γιατι ζουμε στην εποχη της υποκρισιας και της διαφθορας.
Δεν υπαρχει σωτηρια (οχι την Μπελου, καλε) φιλτατοι συνανθρωποι... δεν σας προτεινω καν την εκκλησια σαν λυση. Εκει και αν συμβαινουν τα ακατανομαστα. Θεος να μας φιλα!
Μια ειναι η λυση, να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι. Οχι για τους αλλους, αλλα για τον εαυτο μας. Πριν μας πεσει ο ουρανος στο κεφαλι (αφου πρωτα θα μας πνιξει η θαλασσα και θα μας καψει ο ηλιος).

DIN

Δεν υπάρχουν σχόλια: