Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008

Προϊον αναμετάδωσης

"Χθες βράδυ (16/6/2008) έπεσα κι εγώ θύμα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ταξιτζή. Στις 3.30 το πρωί με πήρε από την πιάτσα του αεροδρομίου με κατεύθυνση το Μαρούσι. Σε όλη τη διαδρομή της Αττικής Οδού πήγαινε με το κοντέρ κολλημένο στα 150 χλμ/ώρα. Επιπλέον, παρότι εκείνη την ώρα γινόταν συντήρηση του δρόμου και όλες οι ηλεκτρονικές οθόνες ανέγραφαν ότι η

αριστερή λωρίδα είναι κλειστή, αυτός πήγαινε συνεχώς αριστερά και μόνο 500 μέτρα πριν το πλυστικό όχημα της Αττικής Οδού, μετακινήθηκε.
Τέλος όταν φτάσαμε στο Μαρούσι, παρότι το κοντέρ έγραφε 20 ?, ζήτησε μαζί με βαλίτσες, κόστος αεροδρομίου, διόδια κλπ 30. Του έδωσα ένα 20ευρω και ένα 10ευρω και μόλις σήκωσα το κεφάλι μου λέει:
- δεν έχεις;
- τι εννοείτε; του απαντάω
- μου έδωσες 15, μου λέει κρατώντας 15 ευρώ,

Ζητάω συγγνώμη, παίρνω το 5? πίσω και του δίνω ένα 20?. Φεύγει αμέσως και συνειδητοποιώ ότι με έχει κλέψει και ουσιαστικά μου έχει πάρει 45?, καθώς είχα βγάλει από το αεροδρόμιο χρήματα και ήξερα ακριβώς πόσα έχω. Τον περίμενα στην επόμενη γωνία και μόλις εμφανίστηκε μετά από 5 λεπτά και του έκανα νόημα να σταματήσει, σαν βρεγμένη γάτα μου εμφάνισε το 20? μόλις είπα την πρώτη λέξη.΄Απ' ότι έμαθα μετά ψάχνοντας στο internet είναι συνηθισμένο κόλπο.

Αποφάσισα να απευθυνθώ στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, αλλά η λύση που προτείνει είναι να κάνεις ΜΗΝΥΣΗ στον οδηγό, με αποτέλεσμα να αναγκαστείς να βρεθείς αντιμέτωπος μαζί του στα δικαστήρια, μετά από 2-3 χρόνια και να είσαι συνεχώς με το φόβο της εκδίκησης. Δεν υπάρχει η λογική της επώνυμης καταγγελίας υπό την προστασία του κράτους.

Γι αυτό λοιπόν καταγγέλω σε εσας τον οδηγό (γύρω στα 60, με άσπρα μαλλιά και μούσι) του ΕΔΧ ταξί Αθηνών SKODA OCTAVIA με αριθμό κυκλοφορίας ΤΑ...., ως κλέφτη, αντιεπαγγελματία και με επικίνδυνη οδική συμπεριφορά.
Αν είστε συνάδελφοι του απομονώστε τον, αν είστε επιβάτες αποφύγετε τον και αν είστε αρμόδιοι για οποιαδήποτε μορφή τιμωρίας του επικοινωνήστε μαζί μου στο e-mail: kpapagrig@gmail.com

Κώστας Παπαγ.
Μαρούσι, Αθήνα"

Προϊον αναμετάδωσης, αν ισχύει, εχετε το νου σας
DAN

Δεν υπάρχουν σχόλια: