Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

Εντυπωσιακοοο

24.4 ποσοστο ανεργίας στις γυναίκες μεχρι 35 χρονων, 12,5 στους αντιστοιχους άντρες. Επίσης στην ίδια θέση με τα ίδια προσόντα ο αντρας πληρώνεται παραπάνω απο την γυναίκα. Ποσοστό ανέλιξης για την γυναίκα ενα 15 κατι ενω για τον αντρα ενα 70 κάτι. Ελλάδα 2008 και ακομα προσπαθει να πείσει η γυναίκα οτι είναι ισοτιμο ον. Τι λεμε τωρα. Και έπειτα ζηταω δικαιωματα για ομοφυλοφιλια τη στιγμη που ο μισος πληθυσμος της χωρας θεωρείται κατώτερος του άλλου μισού με τη βούλα!
Και δεν έχω καταλαβει το γιατι. Η εποχη που ο αντρας ήταν ο κυνηγος και η πηγη ασφαλειας για την οικογενεια έχει περάσει ανεπιστρεπτι. Δεν χρειαζόμαστε το κυνηγι, οι δουλειες και η επιβιωση στην πλειοψηφια τους απαιτουν μυαλό και όχι μυς. Η γναικα διαθέτει ακριβως την ίδια ποσοτητα εγκεφάλου με τον άντρα (για να μην πω περισσότερο).
Ασχετα αν στο DNA της είναι περασμενο το μικρόβιο της υποταγης απο τόσες γενιες καταπίεσης απο τους άντρες. Είναι δύσκολο να υάρξει ισότητα γιατι πολλές παο τις γυναίκες πιστευουν πως δεν την αξίζουν. Βλέπουν άντρα και νομιζουν πως είναι κάτι πιο άξιο και καλύτερο απο τις ίδιες (και είναι μεγαλο το ποσοστο των γυναικών που πάσχει απο αυτο το κομπλεξ).
Οι ίδιες χαίρονται και περηφανεύονται τρελλά όταν κάνουν γιους και όχι τόσο για τις κόρες τους. Μαλακίες.
Βόδια γυναίκες ξυπνήστε και κάντε κατι για την καταντια σας. Ενεργοποιηθείτε και βγαλτε αυτο που πραγματικα είστε. Και μη φορατε το μανδυα της χαζής και αδύναμης για να έχετε πέραση στους αντρες. Ούτως η άλλως το χεσιδι και το κέρατο θα το φάτε οπότε μη κρατιεστε. be yourself γιατι είναι το μόνο που αξίζει και η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη χαραμιζετε σε απατιλές και ψευτικες σχεσεις που βασίζονται στα πρέπει...
Αφιερωμενο στις str8 φιλες μου
DAN

Δεν υπάρχουν σχόλια: