Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Xατζηγακης

που το πέτυχαν αυτο το φρούτο αραγε? Μιλάμε για το απολυτο φασισταριο. Τελευταίως έχει δώσει ρέστα. Νομοσχέδιο γα τους bloggers (να βγαλουμε το σκασμο), συμφωνο συμβιωσης που εξαιρει το 12% (και βάλε αμα ξεμυτίσουν ούλοι!!) του ενεργου πλυθησμου, επιστροφη της επιβολής του επωνυμου του ανδρος στις γυναίκες.
Του προτείνω ακόμα, επαναναφορα της μαντίλας στο γυναικείο φύλο, απαγόρευση στις γυναίκες να ψηφιζουν (γιατι είναι γνωστο πως δεν πάνε καλα λόγω περιοδου και αυτες ευθύνονται για τα δεινα της χώρας).
Επίσης ριζοσπαστικη απαγορευση κυκλοφορίας τους μετά τις 8 και υποχρεωτική τεκνοποίηση όλων, μα όλων των θυληκών (μιας και αυτή είναι η δουλεια τους και ο προορισμός τους στη φύση).
Εννοείται πως θα δουλεύουν όμως αλλα με μειωμένους μισθούς και παραπάνω ώρες.
Για να μην φανεί και ρατσιστης, να επιβάλει στους άντρες υποχρεωτική κοντοκουρεμένη κουρούπα (αλλιως θα χαρακτηρίζονται τρεντυμποιδες) και προστιμό σε περίπτωση αρνησης κουρέματος.
Εννοείται πως θα κοπούν σιγά σιγα youtube και λοιπά κακα που διεστρεβλώνουν τα χρηστά ήθη της νεολαίας, η οποία θα εξομολογήται εκαστο Σάββατο στον "ΑΓΙΟ ΠΑΠΑ" της ενορίας της.
Σιγουρα εχω κα άλλα να σκεφτώ αλλα πιστευω πως ο κ. Χατζηγάκης με την άνωθεν λίστα θα μείνει ικανοποιημένος προς το παρόν...
Και για να μη χανουμε χρονο κ. Χατζηγάκη θεσμοθετήστε και το ρόπαλο κατευθείαν, έτσι για την άμεση επιστροφή στις ρίζες την Ελλαδα τους 2008
DAN

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

bre paidi mou tora ti na skefto gia ayton ton an8ropo... oti kakogamietai h oti den phdietai ka8olou?