Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Ποσο γραφίστας είσαι



Κατα το πόσο μαλάκας είσαι, Πόσο λαμόγιο είσαι κλπ...
1,2 εκατομύρια ευρω στοιχισαν στον Κρατικη τηλεόραση τα νέα της λογοτυπα, αυτα που βλέπετε. 8 μήνες δουλεια στα ξεφτέρια να εμπνευστουν αυτα τα θεικα μεγαλουργήματα.
ρε πλάκα μας κάνετε? Ενα 5 χρονο τα κανε καλύτερα απο σας ρε καραγκιοζηδεσ... Και μην ακουσω παπάρες για κονσεπτάκια που δεν καταλαβένει ο πληβιος μέσος ανθρωπος γιατι θα ξερασω.
Ρε λαμόγια κολοβαρεσατε απλα 8 μηνες για να δειξτε πως παραξατε εργο, σφιχτικατε τη τελευταια μερα της παραδοσης, χεσατε, και βγαλατε αυτες της χρωματιστες κουραδες. Αν έμενε μεχρι εδω το θέμα δεν θα είχα προβλημα γιατι περι ορεξεως κολοκυθόπιτα. Το οτι όμως γιαυτα τα τιποτα η Κρατικη τΒ που την πληρώνη ο μεροκαματιαρης Ελλην εδωσε 1,2 εκατομύρια ευρω με εξαγριώνει ρε πουστη μου. Δεν υπάρχει έλεγχος? Δεν υπάρχει διαμαρτυρία? Δεν υπάρχει τίποτα πια??
DAN

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα τοπαθω το εγκεφαλικο σημερα η γυναικα. Πες μου τωρα ποιανου υπουργου ανηψια-ξαδελφη-γκομενα-συνυφαδα-βαφτιστιρα ειναι η γραφιστρια που εκανα τα μοναδικα, ανεπαναλυπτα, φαντασμαγορικα αυτα σηματα. ΠΑω να σκισω τα διπλωματα και τα ιματια μου. Οχι πως δεν ξερουμε αναλογες περιπτωσσεις, σε σενα μιλαω DAN, μου θυμιζει αυτη την κοινη γνωστη μαε που περνιεται για top graphic (my arsh) designer. Xa, xa, ας γελασομεν.