Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

Μετά

απο απεγνωσμένες εκκλήσεις των εκκατομύριων αναγνωστών μου, κρισεις αγχους και υστερίας, στερητικά σύνδρομα από την έλλειψη των γραπτών μου, αποφάσισα μιας και ως γνωστον είμαι και φιλανθρωπο πλάσμα, να ξαναγραψω.
Η φριχτη αλήθεια είναι πως απλα δεν πρόλαβα, αλλα και απο ότι έμαθα δεν το πήρε και κανένας χαμπαρι.
Λοιπόν ας πουμε κανα νέο. Δεν εμαθα τιποτις κοσμηκο μιας και δεν παρηκολουθησα τιλεβισιονι τελευταίως. Βασικά το ριξα ξανα στο διαβασμα μπας και μπορεσω να δωσω την τρίτη μουτ εργασίαν Για την οποίαν θα πάρω και σημαδιακο βαθμό το τρια...)
Έτσι δεν πρόλαβα να προβληματιστω για οτιδήποτε και να προβληματίσω και εσας...
Μαλακιες γραφω έτσι για να λέω πως έγραψα....
Α! το μόνο ενδιαφέρον που άκουσα ήταν το συμβόλαιο γάμου. Κοινως, ουτε παπάδες ουτε δήμαρχοι...ενας συμβολαιογραφος, ενα συμφωνιτικο και τα ίδια δικαιώματα με τα νομιμα ζευγάρια. Και παίρνει η μπάλα όλο το κόσμο. Και αυτό είναι καλό.
Εν τω μεταξύ βέβαια έχουν λυσσάξει οι τραγοπαπαδες και εχουν βγει όλα τα παρασυτηκα ζοντοβολα στις τηλεορασεις και βριζουν τον κόσμο που δεν παντρευεται και τολμάει να έχει σχεσεις εκτος γάμου. Κοινως όλο το κόσμο δηλαδη. Συμφωνα λοιπόν με την ορθοδοξη εκκλησία, οποιος διαπράτει τέτοιας ντροπης πράγματα είναι πόρνος/η...
(Ετσι εξηγηται η συχνοτητα της λέξης πουτανα....)
Συμφωνα λεπον με τας εκκλησίας πρεπει όλοι να παντρευονται στον ναο, αφου εχουν σκασει ετσι για την πλάκα ένα πεντοχιλιαρακι γιουρα στο γενικο πανεγυρι για να έχουν τις ευλογίες του τραγόπαπα ο οποιος θα τα φάει είτε σε πουτάνες είτε σε αγορακια στο εξωτερικό. Ουστε ρε!
DAN

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EROTHSH: POS GINETAI NA DIABAZO STO BLOG TO SHMEIO POY GRAFEI GIA TO SYMFONITIKO STIS 19.55, KAI NA LEEI ENAS DHMOSIOGRAFOS, ENA SYMFONITIKO.....
KAI STIS 19.58: ENAS SYMBOLAIOGRAFOS, ENA SYMFONITIKO....
PARAKALO POLY, OPOIOS DEN EXEI TO NOY TOY OTAN GRAFEI, NA MH GRAFEI MALAKIES GIATI YPARXEI KAI KOSMAKIS POY TA DIABAZEI KAI TA PISTEYEI... ...EIS ENA THEO PATERA PANTOKRATORA KLP, KLP.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ... ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ.