Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΜΠΥΡΕΣ

Θυμαστε της ελληνικες ταινιες του ‘60 που τελειωναν συνηθως με τον γαμο των πρωταγωνιστων (greek happy ending), και ολοι αναρωτιομασταν για την καταληξη του εγγαμου βιου τους;
Σε αυτο το conceptaki θα κινηθει η συνεχεια-απαντηση της Cocacoloδιαφημισης.

3 2 1 ΠΑΜΕ
και εκει που κωλοτρίβονται τα γκομενακι στο black magic bottle, σκάει μυτη παρεακι νταβραντισμενων-λεβεντοκορμων-φετες κοιλιακοι-ξυλοκοπων-μοντελων (για διαφημιση αλυσοπριονων)-πορτιέριδες σε μπαρ, ριχνουν 2-3 κωλοσκαμπιλα στα γλαστρονια για να τζάσουν, και γραπώνοντας το μπουκαλι ρωτουν, την «μολις με χωρισε ο φλουφλης» κοπελια: αυτο ειναι το απολειφαδι που ειχε το φρασος να σε απαρατηξει? Να του τον φορμαρουμε ατακα και επιτοπου?
Τον φλουφλη τον εχει κοψει κρυος ιδρώτας, κοιτα απεγνωσμενα τον καλο και αγιο πρωην δεσμο του, περιμενοντας την απαντηση της...
Με ενα νευμα ολο ναζι και τσαχπινια κανει σημα στα ντερεκια να μην βασανισουν τον αχαριστο-σαβουρογαμη φλουφλη της.
Η σκηνη κανει τουμπα, ωστε ο φλουφλης να βρεθει φαρδης πλατυς στην υπογα διπλα στους σκουπιδοντενεκεδες, σαν τενεκες ξεγανωτος που ειναι!
Ακουγεται το diamonds are girls best friend και το μπρατσατο παρεακι (φοροντας μονο το κατω μερος του σμοκινγκ κοστουμιου... για ευνοητους λογους) αρπαζει στα χερια την κοπελια, αφου την εχει χρυσωσει και διαμαντοσει στην κυριολεξια, και την βαζουν κορωνα στο κεφαλι τους!
Επομενο πλανο: το παρεακι ντυμενο mexiko-boys, κρατα απο μια μπυρα το καθενα και η κοπελια μας ντυμενη sexy-ποκαχοντας ανοιγει με τα βυζομπαλα το καπακι απο τα μπυρομπουκαλα των λιοκαμενων Ζαπατιστας!
Τελευταιο πλανο: Η πρωην του φλουφλη (πρωταγωνιστρια της διαφημισης μπυρας, για οσους δεν καταλαβαν) γυμνη μεσα σε ενα τεραστιο βαρελι-μπαμνιερα, τα αγορια ολα φοροντας στρετς χρυσα μαγιο, την λουζουν με μπυρα και λεμονια (σαν μια αλλη Κλεοπατρα) και μετα την γλυφουν πατοκορφα.
SLOGAN: Πιειτε τον στην υγεια σας! (τον πρώην καλε)

Δεν υπάρχουν σχόλια: