Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

3 υπεροχες μερες

που δεν έβλεπα τις αθλιες μουρες των σουπερ δημοσιογραφων/παρουσιαστων. Πρεπει να είχαν παθει μεγαλη κολουμπρα που δεν έβλεπαν την αφεντομουτσουναρα τους σε παραθυρι καθε μερα. Στερητικο μιλαμε. Αφου σημερα το πρωι ξεχυθηκαν ολοι παντου και ελεγαν οτι παπαρα τους κατεβεναι στο κλουβιο μυαλο τους, εκτος απο αυτο που επρεπε . Το θεμα του ασφαλιστικου. Και τι να πουνε? Οτι αυτοι καλυψαν τις κωλαρες τους και πηραν αυτα που ηθελαν και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε? Οποτε το Mega συνεχισε τις εκπομπες telemarketing στο οποιο επιδίδεται τελευταίως, τα νέα της Καλομοιρας στο Star, ο Antenna κατι δακρυβρεχτα και ο Αυτιας είχε τους γνωστους τηλεμαιντανους να ουρλιαζουν υστερικα και καλα για το ασφαλιστικο ενω επι της ουσιας δεν ελεγαν τιποτε.
Σουξεδακι θεμα για τα καναλια: Συμβολαιο γαμου και γαμος ομοφυλοφυλων. Καλουνε κατι τραγοπαπες και αρχιζουν ολοι να βριζουν τους gay. Ευκολο.
Βασικα εκανα με αυτη τη αφορμη προταση στη DIN να παντρευτουμε (για να της φαω την πολυκατοικια) αλλα δεν το βλέπω να φτουραει.... (ζω ενα δραμα.. παλι φτωχη θα μεινω)...
Εχω να δωσω συμβουλη στους homo που τρεχουν στα καναλια. Ρε μαλακες τι πατε να κανετε? Να παιξτε μπαλλα σε στημενο παιχνιδι? Μη πηγαινετε στα γαμοκαναλα. Καλο δε κανετε κακο γινεται. Εξαλλου ποιος ειναι ατος που θα σας κρίνει και σε ποιον πρεπει να αποδείξετε κάτι? Οι πραξεις μεταξυ 2 ενηλικων και με την πληρη συγκαταθεση τους, απο την στιγμη που δεν πειραζουν καποιον είναι αυρτονοητο ανθρωπινο δικαιωμα.
ΥΓ. Μωρη Καρτσωνα, ποτε θα μου κάτσεις?
DAN

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

DEN PROKEITE NA SOY KATSEI POTE TO MANTAMAKI, KA8OTI EINAI PANTRMENO (KAI KALA) KAI TO KYRIOTERO NTARABERIZETAI SYNI8OS ME TYPAKIA POY TO FYSANE KAI TOYS AFAIMAZEI. TI NA SE KANEI ESENA, POY DEN EXEIS STON HLIO MOIRA? MHPOS NA THN PESEIS STHN KALOMOIRA! KALO, E?