Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

See you soon with another cartoon

Αχ, παναγια μου, ηρθε η Παρασκευη, να τσακιστουμε να παμε σπιτια μας, να μας δει λιγο ο ηλιος και η οικογενεια μας. Τι καταντια και αυτη, να δουλευου σαν τους μαυρους σε βαμβακοφυτειες και να ανταμειβωμαστε με τρεις και εξηντα (για να μας τα φαει το ΤΕΒΕ, χα, χα!).
Παλι στους ορθοπεδικους θα τον φαω τον μισθο, απο την κουραση και τον μοχθο. Γι αυτο θα την κανω το weekend, θα εκδραμω για νησο Αιγηνα, με το παρεακι να εορτασουμε την ενηλικιωση (για αλλη μια φορα) της μικρης Α. Παρεπιμπτοντως, πολυ καλο κοριτσι, με αρχες, κορμι λαμπαδα, χορευει latin, εξαιρετικη μαγειρισσα, παρασκευαζει γευματα και των 5 ηπειρων, ομιλει την αγγλικη, γαλικη & ισπανικη, με κινητη και ακινητη περιουσια, δεν εχει κλεισει καλα-καλα τα 30, επιδεξια οδηγος μοτοποδηλατου και κουρσας, με ανεπτυγμενο το μητρικο ενστικτο...
Εκει στην Αιγηνα λοιπον, ονειρευομαι να με ζεσταινει ο ηλιος και να τρεφομαι με ντοπια φρουτα, λαχανικα (κανω και διαιτα τρομαρα μου) και κρεατα καθως ο ηχος του κυμματος θα με νανουριζει (εχω δυσκολια στον υπνο, εδω γελαμε).
Αντε, λοιπον, μικρα δουλακια του καπιταλιστικου συστηματος, σας ευχομαι ενα δημιουργικο και ξεκουραστο σαββατοκυριακο!
DIN

Δεν υπάρχουν σχόλια: