Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

ΟΥΦ!

ΓΟΥΦ! ΦΟΥΦ! ΓΚΟΥΧ!
Αγαπητο αναγνωσταριο, εισαι απαραδεκτο. Ειδα τα στατιστικα του μπλοκακίου και... φτουσου ρε!
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
Γιατι δεν διαβαζεις συχνα? Γιατι χθες ο ιερός τουτος ιστότοπος είχε μόνο 3 (ΤΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!) επισκέψεις? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?
Τι θες να γίνει εδω μέσα? Της κακομοίρας? ή της καλομοίρας ο πλισές?
Να μου ρχεσαι πιο συχνά να με διαβάζεις γιατι αλλιως τα παίρνω, εντάξει?
Και αν δεν διαβαζεις εμένα τι κάνεις? Βλέπεις τους καραγκιωζηδες που σε κοροιδευουν στα κανάλια? Η διαβάζεις τους πουλημένους στις εφημερίδες?
Λάθος σου, τρελλό αναγνωσταριό!
Μόνο απο μπλοκάκια σαν και αυτο θα μαθαίνεις την αλήθεια και την ωμή πραγματικότητα. Μόνο το ιντερνέτι δεν είναι τελειως ελεγχόμενο και μόνο εκει ίσως βρεις μη τηλεκατευθυνόμενες ωμές απόψεις.
Αιντε, χωσε το τηλεκοντρολ στον κώλο του αχωνευτου γείτονα, την εφημεριδα στον κάδο ανακύκλωσης και ψάξου στο μόνο μη ελεγχομενο μεσο που υπάρχει αυτη τη στιγμη, όσο αυτο ισχύει ακόμα...
DAN

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai giati na se diabazo mantam, bebaios kai exo kalytera pragmata na kano, opos p.x. koiliakoys, gioubarlakia, na kladepso thn boykamvilia ktl

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι οι μέρες μου ήταν κενές μέχρι που αυτά τα λόγια τα σοφά τα μεγάλα αγγίξαν την καρδιά μου το μυαλό μου και από τότε δεν περνά μέρα που να μην σε διαβάζω να μην σε ακούω να μη σε βλέπω (εκτός Σαββατοκύριακου)!!!!

ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΘΥΜΟ, ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΗ? ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΘ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΑΠΤΟΗΤΗ.