Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Κουραση

και λοιπα. Καταρχας, μη μασας αγαπητο DAN απο τα family affairs. Αν σου πω τι ακούω εγω απο τη φαμίλια θα σου πέσουν τα βυζια. Θέατρο παραλόγου λέμε. Δε βγαζεις άκρη και έτσι τα αγνοείς. Και η ζωή συνεχίζεται. Εξάλου όπως έχουμε πει μεταξυ μας ο όρος γονέας είναι υπερεκτιμημένη αξία. Και αυτοί είναι απλά άνθρωποι. take it or leave it.
Αρκετα. Που λες λοιπον αναγνωστη φανατικέ της στήλης τουτης, το σ/κ αυτο μου βγηκε η πίστη αναποδα. Σκατα ξεκουραση. Μονταρα το Σάββατο, photoshopiζα την Κυριακή, διάβαζα το ενδιαμεσο, ε χέσε με δηλαδη τα χω παίξει... Καλα που έρχεται η Δευτερα να ξεκουραστω...(λεμε και καμια μαλακια να περασει η ώρα).
Εχω να καταγγείλω πως και η πραγματική χημεία έχει χαλασει. Εννοω πως παλιοτερα έπαιρνα τις Geriatric (βιταμινες είναι αυτες) και γινόμουνα τουρμπο ιτζεκτιον. Εδω και 3 βδομαδες τις παίρνω και τζιφος.. Ο φραπές με στέλνει παραπάνω. ~Ρε μηπως να παω να γραφτω στην Εθνικη αρσης βαρων που είναι σένιοι στην ντοπα να δω καμια ασπρη μέρα? Αλλιως δεν την βλέπω να βγάζω τη χρονια όρθια.
Βλεπω τωρα το so u think u can dance. Καταρχας όλοι είναι ή ελληνοκάτι στην καλυτερη περίπτωση, ή ξένοι. Μα δεν έχει χορευτες το Greece? Σιγα μην έχει θα μου πεις... Με τι θα ζήσει ο χορευτής? Εδω τα στελέχη δεν έχουν δουλειες και θα έχουν οι καλλιτέχνες? Σε λίγο μόνο οι παπάδες θα έχουν δουλεια. ..
Χμμ τι άλλη μαλακια έβλεπα? ΑΑΑ την αγαπητη Βατιδου. Ρε καλή μου με το σκατό που έμπλεξες χλωμο το βλέπω να χαρεις τα καλύτερα χρόνια της ζωή σου. και η μαλακια είναι πως οκ... το οτι ήθελες το πλούσιο γκόμενο, κινδυνευεις να το πληρώσεις με τη ζωή σου. Και η φάση είναι πως τα κανάλια υποστηρίζουν το κοντό. Στο πλαίσιο της αγέλης? Αλήθεια γιατί σε κάθε διαμαχη/σκηνικό που παίζεται στα media, θύτης πάντα καταλήγει να είναι η γυναίκα. Είτε έχει δίκιο είτε άδικο...
Ωραίο πράμα να σαι άντρας... Δεν κάνεις τίποτε, δεν έχεις ευθύνες, συγχωρουνται η μαλακιες σου, υπερπροσφορα σε γκομενες που εννοείται πως πρεπει να τις πηδηξεις όλες και λοιπαί μαλακιαι. Αντιθέτως η γυναίκα είναι ο κουβαλητης της ευθυνης... Βαρέθηκα να λέω μαλακιες ας τα βρει ο καθένας μόνος του.. Απο το πολύ διαβασμα τα χω παίξει ανθρωπέ μου...
DAN

Δεν υπάρχουν σχόλια: