Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Καληνυχτα

Ελα ρε ραμπο, μη με λες τετοια οτι δεν τραβας γιατι δεν ξερω αν ξερεις αυτη η βδομαδα θα μας παει γ..., μιλαμε για sex 13 μποφορ! Το καλο που σου θελω να αρχισεις να βρισκεις την χαμενη δυναμη σου. Εχω αρχισει και παιρνω ιχυελαιο-ω 3 σε καψουλες (η οποιες αφηνουν μια γευση χαλασμενου μπακαλιαρου, βλ. αστεριξ) και κινεζικα βοτανα για να αντεξω το φορτο εργασιας.
Λοπον χτες το βραδυ πηγα και ακουσα τους plastic people, παρα πολυ καλοι, τραγουδακια bluew, jazz, regea κτλ. η τραγουδιστρια του γκρουπ ειχε τρομερη φωνη, σου θυμιζε κατι μεταξυ μαυρης τραγουδιστριας και της anastasia.
Φαντασου οτι βλεπω και εγω το you can dance, τιποτα δεν εχει αυτο το χαλι η ελληνικη τηλεοραση, απορω γιατι εχουν ανοιξει τοσα καναλια αφου δεν εχουν τι να δειξουν.
Το ευχαριστο αυτο το weekend ειναι οτι μου μπηκε ενα μπλουζακι που ειχα να φορεσω 5 χρονια. ΧΑλαλι το βασανο της διαιατας. Το αποτελεσμα μετραει.
Ασχετο, αυτος ο μεταξοτος, ο κριτης στο dance δεν μπορει να μιλησει ή δεν ξερει να μιλησει. Μα καλα δεν υπαρχει κανενας συντακτης να του γραψει δυο λογακια. Το αστειο ειναι οτι λεει τις μπουρδες και καμαρωνει κιολας. Αλλου ξημερωμενος ο τυπος.
Τωρα βλεπω στην ετ1 πρωταθλημα ενοργανης γυμναστικης. Αναρωτιεμαι ποσα αναβολικα παιρνουν αυτα τα κοριτσια και τι ζορια τραβανε για να βγει το προγραμμα. Αξιζει τον κοπο αραγε? Γιατι βαζουν τον εαυτο τους σε αυτη την δυσκολη θεση, απο τοσο μικρη ηλικια (ολοι πια γνωριζουμε τι πρεπει να ασπαστεις για να γινεις πρωταθλητης)? Λογω ματαιοδοξιας, χρηματων ή απλα για να επιβιωσουν οπως ολοι οι ανθρωποι?
Θελω να δω το video clip του νεο ασματος της madonna: 4 minutes. Δεν το βρισκω πουθενα, μαλον δεν εχει βγει επισημος ακομη.
Αυριο θα βρεχει? Δεν μπορω αλλη βροχη, το weekend μπαφιασαμε, 3 παντελονια αλλαξα σε μια μερα απο τις μπορες. Νομιζω οτι πιασανε μουχλα τα κοκαλα μου απο την υγρασια. Οχι τιποτις αλλο, εχω απλωσει μπουγαδα απο το πρωι και δεν λεει να στεγνωσει.
Πρεπει να κανω μπιστολακι το μαλλι πριν κοιμηθω. Βλεπετε μου εβαλε χερι για το χαλι του μαλλιου μου γνωστη stylistria της αθηναικης high society, και εκτοτε τρεμω πως θα εμφανιστω μπροστα της. Πλακα κανω, την υγεια μας εχουμε και τα μαλλια μας επισης. Τι να που και οι φαλακροι?

D.I.N.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δεν ειπα οτι ειναι χαλια, αλλα τωρα που εχεις ενα κορμι σαν χελι δεν μπορεις να κυκλοφορεις με το μαλλι ατιθασο, τρελλο και αγαπησιαρικο...Πρεπει να το αναβαθμισεις και αυτο...

Παντα με αγαπη

Η γνωστη stylist της αθηναικης high κοινωνιας!