Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

SHOPPING THERAPY

Χτες το πρωι πηγα στο κεντρο για shopping,
ηταν η τελεια μερα, λογω απεργιας, τα μαγαζια αδεια απο κοσμο, καταφερα και ειδα οτι κουρτινα-κροσια υπαρχει στην Αθηνα. Στην συνεχεια επεσα στην πορεια ετσι και αποφασιασα να ην ακολουθησω λιγακι, κυριως γιατι εκεινη την στιγμη ειχαν σκασει μυτη οι μπατσοι. Ως γνωστο εχει παντα χαβαλε να βλεπεις να βρiζουν τους φοβισμενους μπατσους (αλλο αν δεν το δειχνουν) οι απεργοι!
Ειναι παρα πολυ ωραιο να ακους μουσικη απο mp3 ενω ακολουθεις πορεια. Ακουγα Amy Winehouse και ανεβαινα την Σταδιου εχοντας απο την μια πλευρα τα ΜΑΤ και απο την αλλη το δικαιο του εργατη, πολυ ΣΟΥΡΕΑΛ κατασταση.
Το απογευμα μιλουσα με μια παιδικη φιλη που ειχα να δω καιρο. Ηθελε λεει να μου πει τον πονο της. Το γνωστο τροπαρι... που πηγαν οι αντρες. Που να ξερω, μηπως στο μετωπο? Ελεγε οτι βγαινει συνχα στα bar-club αλλα δεν γνωριζει αντρες και αυτοι που διασκεδαζουν εκει ή δεν δειχνουν ενδιαφερον ή απλα την κοιτανε. Τωρα εδω που τα λεμε και εγω στην θεση των αντρων θα ειχα εξαφανιτει και θα κρυβομουν απο τις γυναικες. Οταν η μεγαλυτερη πλειοψηφια γυναικων με το που βλεπει αντρα τρεχει κατα πανω του, λογικο ειναι να εχει φοβιθει το ματι τους! Συμβουλη σταματηστε να κοινηγατε αρσενικα και ασχολθειτε με καποιο χομπυ, καντε κεντημα, μαθηματα ραπτικης, ται τσι, μαι ται, γλυπτικη... και αν ντε και καλα θελετε να βγειτε στο κυνηγη παρτε μερος στο κυνηγι της αλεπους που ειναι και σικ!
DIN

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπα... μάλλον θα αναφέρεσαι στην μειοψηφία των γυναικών ή εσύ είσαι μεγάλο λιγούρι. Η αλήθεια είναι πως ο ένας κοιτάζει τον άλλον , και στο τέλος πάει ο καθένας σπίτι του και αναρωτιέται γιατί δεν της μίλησα ή γιατί δεν του μίλησα.Βαρεμάρα ή έλλειψη έμπνευσης?

Ανώνυμος είπε...

Λέω να μείνω στο θέμα του shopping therapy γιατί το άλλο θέμα το έχουμε εξαντλήσει...
Ωραία η αγορά όταν το πορτοφόλι είναι γεμάτο... αλλά ακόμα κι αυτό να μη συμβαίνει ωραία η βόλτα στα μαγαζιά έστω και για οφθαλμόλουτρο και αφορμή για όνειρα...

Υπέρ των χόμπι... Πραγματική ευτυχία... Λέω σε αυτούς που δεν έχουν δοκιμάσει να τολμήσουν... ότι πιο κουλό τους έρχεται...

Β. (for Βιολέττα)