Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

C++

Λοιπον βαρεθηκα να ασχολουμαι με φροκαλα και θα σας πω το δραμα μου. Πρεπει να μαθω οπωσδηποτε την κακουργα C++ (μαλακια γλωσσα προγραμματισμου). Η αρχιδω ειναι πιχτρα στις έννοιες και ασε που πρεπει να τις γραφεις και απο ξω με το χερι...Τωρα στα γεραματα πρεπει να θυμάμαι παπαρες του στυλ iostream, malloc και εκατοντάδες άλλες τέτοιες ακαταλαβίστικες λέξεις που μου βγαζουν την πίστη αναποδα. Η σημερινη κοινωνία απαιτει εξειδικευση και δεν φτανει να ξερεις κάτι πρεπει να έχεις και τα αποδεικτικα στοιχεια γι'αυτο.
Και τα μαθηματικα που τα πας? Που πας όλες αυτες τις αοριστες δυανισματικές μαλακιες. Πλέον οι 3βάθμιες εξισωσεις μου φαίνονται ανέκδοτα μιας και υπήρχαν πραγματικοι αριθμοι στους οποιους αναφερόταν. Οι παπαρες οι μιγαδικοι τι σκατα θέλουν απο μένα?
Ζω ένα δραμα αναγνωσταρια μου, στην προσπαθεια μου να γινω ένας μορφωμένος άνθρωπας. Και μετα? Ε μετα το χαρτι στον κόλο, τα κλασσικα. Όπως χιλιαδες άλλοι πριν απο εμενα με το πτυχιο χωρις πραγματικο αντικρυσμα να δουλευουν σε άσχετες δουλειες και με την υψιστη προοπτικη την θέση στο Δημόσιο. Και πλέον γινανε τοσοι πολλοι οι "παρα" μορφωμένοι άνθρωποι που μονο τυλιχτες σε σουβλακερι παίζει να γίνουν.
Αγαπητα φοιτηταρια, φατε την ζωη σας στα βιβλια, βγαλτε τα ματια σας, καντε το μυαλο σας φιδε και θα δειτε μεγαλη προκοπη. Ρε μυρικαστικά υπάρχει πιο ευκολος τρόπος. Στήστε κολαρακι στο στέλεχος δημοσιου/ιδιωτικου δικαίου και τα προβληματα σας έχουν λυθει. Γλυψτε, γλυψτε, γλυψτε κι άλλο....
και άστε με εμενα να με πνίγουν οι integers και τα assingment functions
DAN
ΥΓ. Είδα τα σχολια του προηγουμενο ποστ. Ευγε στην ευγενη κισεδου και της αφιερωνω και ένα Dynamic-Memory Implementation έτσι για να μη νομιζει οτι ζει μονο αυτη στα σκοταδια...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Esena perimename na mas peis pos paei mprosta o an8ropos... emena pou me blepeis apo gise-girl bre8hka proth grammateas en mia nykti, kai otan leo ena mia nykti to ennoo. Se ena brady mesa ekleisa thn symfonia, an me pianeis. To aksiza omos h p.... kopela.