Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

SEX, BLOG, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ VIDEOΤΑΙΝΙΕΣ

Οριστε, μου το συγχισατε το κοπελι πρωινιατικα!
Βρε χρυσο μου, ποιος σου εχει πει τετοια ψεματα, οτι εχουμε ταχατις δημοκρατια;
Τς τς τς, κουτο κοριτσι, σε λιγο θα μου πεις οτι πιστευεις στον μπαμπουλα επειδη μικρη σου ελεγε η μαμα σου οτι αν δεν φας το φαι θα ερθει να σε παρει.
Καλε ετσι το λενε για να ζουμε ησυχα και ωραια και να μην επαναστατουμε. Ουτως η αλλως στην Ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις... ακομη και στο πολιτευμα!
Φυσικο να τους φταινε Τα blogs, τους καταλαβαινω, θα εχουν φαει τετοιο ξεκατινιασμα που δεν θα ξερουν που να κρυφτουν. Μεχρι και τα παιδια τους θα βρισκουν ευκαιρια να τους την πουν. Κουτσομπολιο: καπου ακουσα οτι γυναικα μεγαλεμπορου-μεγαλοσελεμπριτι βρυζει πατοκορφος και βγαζει τα απλυτα του συζυγου της στην φορα, απο το blog της. Οπως στα λεω Μαιρουλα μου, εμαθα οτι η κυρια εστειλε απειλητικο μηνυμα (μεσω blog) στην ξανθια εξωσυζυγικη σχεση του αντρα της, οτι ξερει που μενει και θα παει να της βγαλει το οξυζεναριμενο μαλλι τριχα-τριχα.
Ετσι ειναι αγαπη μου, τοσο καιρο καταπιεσμενοι οι ανθρωποι απο την κοινωνια και ξεζουμισενοι απο το κρατος βρηκαμε ενα τροπο να πουμε το δραμα μας και να σχολιασουμε τα αισχη που γινονται γυρο μας. Αλλα που, ελληνικη δημοκρατια ειπατε? Καλε Ουγκαντα και βαλε εχουμε γινει, σε λιγο θα μας μαστιγωνουν στον εργασιακο χωρο αν δεν μαζευουμε τα απαιτουμενα κιλα βαμβακι! Απο ποτε ειχε ο μαυρος δικαιωμα στο σπρεχεν για να εχει τωρα; Τι δεν το ξερατε οτι ειστε μαυροι; Παλι πιστεψατε την μανουλα σας που σας ελεγε μικροι, οτι ειστε αρνακι ασπρο και παχυ!
Ημαρτον, ποτε θα μεγαλωσετε...
Και καταληγουμε στο συμπερασμα οτι αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα... δεν το πιστευεις; Ολοι οι ψυχολογοι αυτο υποστηριζουν

Ασχετο, δεν κοιτανε καλυτερα να λυσουν το Μακεδονικο που εχουμε γινει παγκοσμιως ρεζιλι. Το θεμα της ονομασιας εκκρεμει απο 1940 και βαλε, και το κρατουσαν κρυφο για να κανουν οτι τους γουσταρει Αμερικανοι, Ελληνες και ξερογω ποιες αλλες βδελες...

DIN

Δεν υπάρχουν σχόλια: