Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

SNOW TIME

Η Αθηνα ειναι πολυ ομορφη χιονισμενη. Το χιονι καλυπτει την βρομια της πολης. Μην ξεχνιομαστε, οι ελληνες μπορει να ειναι πολυ σχολαστικοι με το καθαρισμα του σπιτιου τους αλλα 5 εκατοστα εκτος της ιδιοκτησιας τους δεν τους ενδιαφερει αν κοιμουνται γουρουνια. Βγαινει η μανταμ (απο το υπερ lux διαμερισματακι) με μανικιουρ, πεντικιουρ... στην τριχα και την βλεπεις να πετα το τσιγαρο, το πλαστικο ποτηρι του καφε (παντα γνωστου καφεκοπτειου) στον δρομο. Γιατι κυρα Σουλα μου, στο σπιτι σου πετας στο δριυνο πατωμα το αποτσιγαρο; Ο δρομος δηλ. δεν ειναι μερος του περιβαλλοντος που ζεις; Αθανατη ελληνικη νοοτροπία. Μιλαμε για την υπερτατη ανωμαλια. Η επιστημη εχει σηκωσει τα χερια και τα ποδια εδω και αιωνες. Χαλια μαυρα, δεν προκειτε να διορθωθουμε ποτε. Εχουμε ολοι απιστευτο κομπλεξ κατωτεροτητας.
Πηγα την Παρασκευη στο rex να διασκεδασω με το παρεακι. Τραγουδουν Γαλανη και Αρβανιτακη. Αψογες και οι δυο. By far το καλυτερο μαγαζι για φετος. Πολυ καλη επιλογη ασματων και επιτελους δεν εχουν το στυλιζαρισμενο και ψευτικο τουπε των αταλαντων τραγουδιστριων που εχουν κατακλεισει την αθηναικη νυχτα (και δεν εχουν ουτε το 1/10 του ταλεντου τους). Βγαινουν στην σκηνη απλες, α εαυτος τους βρε παιδι μου. Ουστ καραβλαχαρες-λαικες τραγουδογκομενες. Που επειδη εχουν τυλιξει τον καθε νυχτερινο επιχειρηματια (my arsh) τις τρωμε στην μαπα και εχουν κανει στην παντα τις ταλαντουχες καλλιτεχνιδες που εχουν να που επι της ουσιας πραγματα. Το αποτελεσμα ειναι να εχουμε χασει το γουστο και το μετρο ολοι εμεις οι χαχες-ακροατες. Να πανε να κανουν την δουλεια που τους αξιζει, να γινουν μανικιουριστριες (με το μπαρδον δεν θελω να θιξω κανενα επαγγελμα). Αντε συγχιστηκα παλι. Μα εβλεπα προχτες στην βιτρινα γνωστου δισκαδικου πρωτη μουρη cd νεας-αταλαντης-αοιδου (ο θεος να την κανει)-μεγαλα μπαλκονια-ξανθια πλατινε που μονιμως εμφανιζεται με τα μπουτια εξω. Καλα ποτε προλαβε το ζαγαρι, που ακομη δεν εχει κλιεσει χρονο στο στερεωμα, να βγαλει δευτεο cd; Τι απιστευτα κολπα κανει του επιχειρηματια-γκομενου στο κρεβατι τα βραδια, που την προωθει με τοσο σθενος; Για γελια ειμαστε.
Ασχετο ειδα ενα ζευγαρι μπαλαρινες hogan στον καλογυρου, κοστιζαν 180 ευρω. Τι να κανω για να τι αποκτησω, να βγω στο κουρμπετι ή να ζητησω αυξηση; Στο κουρμπετι με βλεπω...

DIN

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και καλα, ο Δημος Αθηναιων, και καθε δημος δηλαδη, ΔΕΝ έριξε αλατι σε ολους δρομους. Αυτο ειναι τελικα το προβλημα? Πως θα κυκλοφορησει ο καθε παπαρας το τζιπ του και δε θα γλυστραει? Οι πεζοι που γκεμοτσακιζονται στα πεζοδρομια δεν εχουνε ψυχη? Βγες κυριε διαχειρηστα της οποιας πολυκατοικιας σου και ριξε λιγο Καλλας, Ηρα οτι εχεις τελοσπαντων στα 10 μετρα πεζοδρομιου που αντιστοιχουν στην πολυκατοικια, να μπορεσουμε κι εμεις οι αμοιροι που χρησιμοποιουμε τα ποδια μας, να τα χρησιμοποιησουμε. Ειναι αναγκη να γινουμε κι εμεις 4x5? Kαι με το 5, εννοω τον κωλο!

dsquared είπε...

KAI TORA POY EIPES GIA KALLAS, AKOYSTE TI EMA8A. OTI H GNOSTH SOPRANO MARIA KALLAS GIA NA FTASEI KAI NA GINEI FAMOUS, STHN KATOXH TA EIXE KANEI PLAKAKIA ME GERMANOUS KAI ITALOYS. AKOYTE? AKOYO NA LES! EM, BEBAIA, ME TON STAYRO STO XERI KAI ME MONADIKO EFODIO TO TALENTO KANEIS DEN PHGE MPROSTA. H ISTORIA KAI H KA8HMERINOTHTA MAS MA8AINEI OTI MPROSTA PHGAINEIS MONO OTAN EISAI STA 4! KAI OXI STA 5, GIATI TON POPO TON KA8IZEIS STA PODARAKIA TOY KA8E GLITSA-SATIROY!