Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Η ΧΟΥΝΤΑ του Ελλαδισταν

Παρακολουθω απο χθες κάτι που με έχει κάνει εξω φρενων! Επίθεση μεγαλοδημοσιογράφων αλλα και wanna be μεγαλοδημοσιογραφων κατα των blogs.
Οι τυποι θεωρουν απαράδεκτο το να βγαινει ο καθένας και να λέει την αποψη του ανώνυμα γιατι τους συκοφαντει.
Αγαπητοι κυριοι, αν δεν εχετε να κρυψετε τιποτα, δεν έχετε να φοβαστε τιποτα.
Οι τεχνολογικα αμορφωτοι μαιντανοι της τηλεορασεις έχουν ξεχυθει απο χθες στα πορτοπαραθυρια της οθόνης και όλοι μαζι αυτη τη φορα με ένα στομα μια φωνη προσπαθουν να περάσουν το δικό τους. Να θεσμοθετηθει νομικό πλαίσιο στο Ελλαδισταν έτσι ώστε και για ποινικα αδικήματα να γίνεται η άρση απορρητου. Με λίγα λόγια, γράφει εσυ την αποψη σου για τον κ. Καραγκιοζοπουλο, ο οποίος θίγεται, σου τραβαει μυνησεις, ψαχνουν βρίσκουν απο που γίνεται η αναρτηση, και μετα ξεκιναει δικαστικος αγωνας για να αποδείξουν πως είσαι εσύ ο συγγραφέας του συγκεκριμένου άρθρου και να σου πάρουν μετα τα σωβρακα με τον τιτλο "συκωφαντικη δυσφήμιση".
Αυτο είναι το σεναριο που προσπαθουν να περάσουν τοπικα. Μπουχαχαχα ξεκατουρηθηκα τωρα. Τρελλο πανυγηράκι.
Πρώτη φορα βλέπω όλους τους μαιντανους των παραθυρων να συμφωνουν όλοι μαζι σε κατι: Στην απαγορευση της διακίνησης ιδεών. Στο θεμέλιο της δημοκρατίας.
Αγαπητοι δυστηχοι κατοικοι αυτης της χώρας, εσεις δεν δικαιουστε να έχετε φωνη και άποψη. Μόνο οι παραθυράδες της τηλεόρασης, οι κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι μπορουν να έχουν άποψη και να την επιβάλλουν δημόσια.
βασικα το θέμα είναι πως εχουν χεστει πανω τους όλοι αυτοι, γιατι πλέον μέσω ιντερνετιου ακουγονται και άλλες απόψεις, διαφορετικές απο τις δικές τους και δεν πρεπει.
Μιλάνε για μη τεκμηριωμένες πληροφοριες (οκ θα συμφωνήσω σε κάποιες περιπτωσεις) αλλα δηλαδη ποιος μου έχει αποδέιξει εμενα στη φυλλαδα που γραφει το ποσο τεκμηριωμένη είναι η δική του άποψη; Ο κανείς.
Απλα κυρίες και κύριοι χάνεται το κατευθηνόμενο μονοπώλιο λόγου και έχει τρομοκρατηθει το συμπαν τους.
Θα συνεχίσω μετα παω να πιω καφέ τωρα
DAN

Δεν υπάρχουν σχόλια: