Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

Αγγελία

Κάνω ένα ψυχικό στη Din και βάζω αγγελία:
Ζητηται...βαρεθηκα... μου ήπαναι πος δαιν γραφο γεια αιποικαιρωτειτα. Θα γραψο right now:
Ο υπουργος παιδειας βγηκε σε μια ομιλια του και είπε κατι παπαρες που κυκλοφορουν στο ιντερνετι εδω και καιρό ως absolutely facts. Τι θελει να πει η blogger?
Απο το 99 υπαρχει ενα hoax (για τους απληροφορητους, hoax= ψευδη ειδηση με σκατα τεκμηριωση σε ωραια συσκευασια που κυκλοφορει σε mass mails και περνιεται ως αληθινη απο ακατοικητα ατομακια). Το hoax αυτο αναφερει πως ο προεδρος της Apple(!) Τζον Σκαλι (!!) εφτιαξε το hellenic Quest, ενα προγραμμα εκμαθησης της ελληνικης το οποιο διενεμαι το CNN(!!!). Kαι αυτο γιατι οι Η/Υ δεχονται ως "νοηματικη" γλωσσα, εκτος του binariou και την ελληνικην(!!!!!!!).
Σας διαβεβαιω ως nerd πως περα απο το on και το off(1/0) το χαζοκουτι σας δεν σκαμπαζι τιποτις αλλο.
Κοινως δεν μπορεις κυρα μου να απευθυνθεις στην οθονη σου και να πεις:"Κανε μου ωρε μηχανημα ενα σενιο προγραμματακι που θα με ξελασπωσει απο εφορια κλπ..." και ο μηχανημας θα σε καταλαβει επειδη του τα πες εις την ελληνικην διαλεκτον.
Αφου λοιπόν είχε γελασει πολυς κωσμως με το εν λόγω hoax, είχε ξεχαστει μέχρι που ο μορφωμένος υπουργος το ξεφουρνησε ως γεγονος εμπερειστατομένο στην διαλεξη που τον καλέσανε...
Ευγεεεεε
DAN

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτη την μπουρδα την ακουσα πριν απο καιρο σε καποιο ελληνικο καναλι την ωρα των ειδησεων. Επρεπε να βλεπατ με τι περηφανια ελεγε την ειδηση ο φελος παρουσιαστρια... Αν ειναι ετσι να σταματησουν να μαθαινουν τα κακομοιρα τα ελληνοπουλα εναν σκασμο ξενες γλωσσες, που απο την κουνια τα εχουν ζαλισει να τους μιλουν αγγλιστι. Κριμα τον υπουργο που φαινεται μορφωμενος κατα τα αλλα. Να απολυσει το ζαγαρι που του γραφει τους λογους!