Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

Aκουσα

χθες και τον κοντο μεγαλοδικηγόρο που ισχυριζεται οτι τον τακουνιασε η πρωην του. Kαλα αρχιδιες αλλα μέσα σε όλα είπε πως του κάνανε μια πολύ σοβαρη πλαστική εγχειριση για να τονν φέρουν στα ισα του. Στο μεταξυ ο μαλαξ, είχε ένα σχισιμο στη σκατοφατσα του και έκανε 5 ράματα.
Για σου ρε μεγάλε θαυμα την συγχρονης πλαστικής χειρουργικής, που πρεπει να μπεις στο βιβλιο γκινες μετα απο αυτον τον τόσο σοβαρο τραυματισμο σου και την τελευταια λέξη της μικροχειρουργικης πλαστικής που ξαναφερε στα σκατα την άθλια γαμοφατσα σου.
Eπίσης αυτός ο διμετρος ANTPAΣ είπε πως τον απειλησε ενας κοντος... Πόσο πιο κοντός? Tον ειδε με μεγεθυντικό φακό? Mε μικροσκόπιο? Στο 1.50 που βρισκεται ο υψιστος μεγαλοδικηγόρος πόσους άραγε βλέπει κοντούς? πολλούς? Mόλις γύρισε απο το χωριο των Πυγμαίων και αισθάνεται γίγαντας?
Pε ουστ απο δωω χάμω παλιολαμόγιο που σ' αφηνουν και αλωνίζεις... φαντασου να είχε και κανα πόντο παραπάνω θα μας γαμαγε όλους...
Xμμμμ αυτα τα σχολια μου για την κοσμική ελλαδα του τώρα.
Dan

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτος εχει πλακωσει στο ξυλο την μιση Αθηνα. Η συζυγος του νομιζε οτι θα την σκαπουλαρε; Γιατι ειναι πιο εξυπνη. Απο οτι ξερω τα μοντελα ειναι στην πληοψηφια χαζα.