Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Με θίγετε

μαλακες διαφημιστες του κώλου και της Μποτσουάνας. Θίγετε την κάθε γυναίκα με σωας τας φρένας. Βλέπω μαλακα μου διαφημίσεις και καθομαι ανύποπτη, μασουλώντας τα γαριδάκια μου (αγαπημενο φαι).
Βλέπω τωρα τη νέα διαφήμιση του Γερμανου (ηλεκτρονικα και σταφ).
Δείχνει τωρα ενα καραγκίζη μεσα σε αεροπλάνο που εντοπίζει γκομενακι και παει να κάτσει στη διπλανη θέση. Τον ρωτάει τώρα η γκόμενα αν ξέρει πως συνδέετε η ψηφιακη φωτογραφική της με τον κομπιουτερα της. Δείχνει να κουναει και το usb καλώδιο. ¨ολα έτοιμα δηλαδη. Όμως η τσουπρα δεν ξέρει και δεν κατανοει τι πρέπει να κάνει. Μην φανταστεις αναγνώστη πως είναι κοντα στα 80 και το μόνο ηλεκτρικο που ξέρει είναι ο διακοπτης της λάμπας... Μιλάμε για γκομενακι περι τα 20.
Και ρωτει τωρα αυτη τον σουργελο αν ξέρει να το συνδέσει. Οκ ο σουργελος μας δείχνει πως είναι απο την αρχη τελειομένος οποτε δεν ξέρει... οποτε εχασε και την γκομενα..
Το λοιπόν εγω σα γυναίκα καταλαβαίνω πως δεν είμαι ικανη για τα αυτονόητα και πως πρεπει να ρωτω τον κάθε καραγκίοζη που θα μου την πεσει απο διπλα για πηδο...
Βρε ουστ διαφημισταδες της Μποτσουαννας
DAN

1 σχόλιο:

dsquared είπε...

Einai i antistixi periptosi ton mamadon mas, pou tous elegan oti enas antras einai panta xreiazoumenos, na sou allaksei thn lampa, na sou ftiaskei to rele, na sou dior8osei to kazanaki pou trexei (kai pou esu xalases)!

din