Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

ΑΠΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

1. ΝΑ ΜΗΝ BΛΕΠΕΙΣ TV, DIAΒΑΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΔΕΣ ΕΝΑ DVD, ΞΕΧΟΡΤΑΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ, ΚΟΨΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ, ΦΤΙΑΞΕ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΚΤΛ.

2. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ 4ΕΤΙΑ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΙΟΣ 8Α ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΖΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ 4ΕΤΙΑ!

3. ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΝΕΣΑΙ Α. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ Β. ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ ΓΛΕΙΦΤΗΣ, ΠΟΥΤΑΝΟΣ/Α Γ. ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ PRΤΖΗΣ (ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΗΤΗΣ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ, ΚΑΛΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΧΤΥΠΑ!)

ΝΟΜΙΖΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΟΣΑ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ... ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.

EYXARISTHMENH?

DIN

3 σχόλια:

Artistz είπε...

Ευλογες και σωστές οι απορίες σου.
αλλα να σε ρωτήσω κατι?εμεις τι εχουμε να παρατάξουμε μπροστα σε αυτό το κυμα ηλιθιοτητας που μας παρουσιαζεται καθημερινα ειτε στο δρομο ειτε στη τηλεοραση?...
διαβασα την προηγουμενη αναρτηση σου για ολους αυτους τους πανηγυρτζίδες που ενω ανθρωποι πεθαίναν αυτοι για να μη χαλασουν τις γιορτές μας(..εδω γελάμε..) χορευαν και τα σπαγαν..να σου πω τι να λες οταν βλέπεις τετοια πραγματα?αυτη την ατακα μου την ειπε προσφατα ενος πολυ μεγάλος τραγουδιστης(..οχι λαικος..δικο μας παιδι..του δρόμου... θεσσαλονικιος και παλιο παιδι...)ξερεις τι μου ειπε λοιπόν?
''πουτσα και ψαραντωνη στο κωλο χρειαζονται ολοι αυτοι..''
εχει αδικο?
να εισαι καλά..καλη σου μέρα..

dsquared είπε...

Πρωτον, καλο ειναι να μην βλεπεις τετοια πραγματα στην τηλεοραση. Δευτερο, νομιζω οτι απο την πολυ π.... στον κ.... (ειμαι κοριτσι απο σπιτι και με εχουν μαθει να μην λεω κακες λεξεις) εχουν καψει τον εγκεγαλο τους ολα αυτα τα σουργελα της T.V. Ο καμενος εγεφαλος τους αποκλειεται να εκτιμησει τραγουδια του οποιου Ψαραντωνη. Αυτο που χρειαζονται ειναι goup therapy και λοβοτομη εαν δεν εχει αποτελεσματα η θεραπεια! Να εχεις ενα ξεκουραστο ΠΣΚ!

Artistz είπε...

ΤΟ ΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ..''ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΖΟΙ..''
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΠΙΑΝΕΙ..ΕΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΧΩΡΑΕΙ ΜΕΣΑ?..ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΙ ΘΑ ΧΟΡΑΓΑΝ ΤΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΖΙ..ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ..ΕΙΠΑΜΕ ΨΑΡΑΝΤΩΝΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟ ΔΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ..ΕΑΝ ΟΧΙ ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥ..ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ..
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ..