Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Fall-Winter 2008: Τι θα φορεθει εφετο!

Χαριτωμενες-στιλατες-μοντερνιζουσες μικρες μου, τι μου κανετε? καλα? καλαμια και παλουκια... που θα μου εχετε γυρισει 4παχες απο τα νησια που περιδρομιαζατε ολο το καλοκαιρι. Τερμα τα αστεια, τερμα η μασα, η ξαπλα, η τηλεοραση, το πιοτο, το χαζοξενυχτι και γενικα η κρεπαλη. Αυτη τη χρονια η μοδα εχει ενα και μοναδικο motο: EY ZHN!
ΝαΙ, ΝΑΙ, αν θελετε να ειστε μεσα στην μοδα και την φετινη σεζον θα πρεπει να αποχτησει ποιοτητα η καρδαρομπας (και πανω απο ολα η ζωη σας). Δεν πιστευω να περιμενετε το κρατος να σας σουλουπωσει και να σας δειξει τον σωστο δρομο του στυλ. Χα, γελασα, πολυ αστειο, μα καλα δεν εχετε προσεξει οτι ολο το παρεακι της Βουλης ειναι τραγικα κακοντυμενο και εκτος μοδας σε ολα τα επιπεδα της ζωης; Εαν εκαναν διαγωνισμο μπακας θα επαιρναν ολοι απο ενα βραβειο...

Το λοιπον, εφετο (σημειωνε μαρη τεμπελα, που θελεις να χτυπησεις και γκομενακι στο χαλι που εισαι) 8α φορεθει
1. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ κινηση και τραμπαλα. Ολα τα ειδη και τα στυλ, απο χορευτικα μεχρι ζιου ζιτσου, μπορουν να φορε8ουν με βαμβακερο t-shirt στις αποχρωσεις του αν8ρακα! Αυτο σημαινει οτι θα αρχισετε να πορπατατε και να αποφεςυγετε την οδηγηση και κυριως του ταριφες. Ειναι μια ταση της μοδας που κανει καλο στην τσεπη σας, ενω παραληλα θα βοηθησει τα νευρα σας να ισιωσουν (εκμεταλευτης ταξιτζης, κινηση).

2. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Ξεχαστετην, δεν 8α την ξανανοιξετε μεχρι δευτερας παρουσιας μονο και μονο για να παρακολουθησετε το event, που θα ειναι καλυτερο και απο συναυλια της Madonna. Μονο ραδιοφωνο επιτρεπεται και αυτο με μετρο...

3. ΜΕΤΡΟ. Α. Μια και μιλησα για μετρο, απ εδω και περα θα αποχτησει μετρο η ζωη σας, τερμα οι υπερβολες που ειχατε μαθει μπουρτζοβλαχοι, ειναι ντεμοντε. Με μετρο η καταναλωση νερου, η καταποση χαπιων, η χρηση κινητου. Μονο στο σεξ επιτρεπεται η υπερκαταναλωση! Β. Συχνη χρηση του συγκεκριμενου μεταφορικου μεσου. Να πουλησετε τα δευτερα αυτοκινητα σας. Ειχατε και στο χωριο σας δευτερο αμαξι, ουτε δευτερο γαιδαρο δεν μπορουσατε να συντηρησετε στην κατω ρουγα, αλλα ξαφνικα αποκτησατε στολο Ι.Χ. ουτε rent-a-cartzidiko να ειχατε στις κυκλαδες.

Προς το παρον αρχιστε με αυτα τα ολιγα. Μολις αισθανθω οτι τα εμπεδωσατε θα προχωρισουμε στις επομενες τασεις τησ μοδος!
Μην ανησυχειτε ο χειμωνας ειναι μεγαλος...

ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ!

DIN

Υ.Γ.
Το νου σας ρεμαλια, ετσι και παρω χαμπαρι πως αρχισατε παλι στυλιστικα λαθη καθμερινοτητας, θα στειλω την fashion police να σας μπουζουριασει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: