Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Iατρικο τουρ

Καλα μιλάμε δεν ήξερα πως για αθληθω και να αποκτησω το σωμα του super hero που είχα παλιοτερα έπρεπει να τρέχω μια βδομαδα ολοκληρη καθε μερα στους γιατρους. Βασικα καπου το είχα ακουσει αλλα λεω οκ... Αντε λοιπον αλλος ένα έμεινε σημερα και ξεμπερδεψα. Μιλάμε με τη σειρα εμφανίσεως: παθολόγος (εξαιρετικη η συγκεκριμένη!), γυναικολογος, δερματολόγος, και ο καρδιολογος σημερις.
Αντε και φθανουμε λοιπον. Μεχρι στιγμης η καλοκαιρινη αποφαση παει καλα. Απο βδομαδα λεω να αρχισω τις αθλοπαιδιες μαζι με το Din και ενα αλλο παρεακι απο τη δουλεια για το κολυμπι. Και φυσικα μονη μου για το Muay Thai.
Το κολυμβυτηριο για να πω την αληθεια το βαριεμαι ασυστολως. Πανω κατω πανω κατω και το παρτυ του μυκητα και της κολπιτιδας όπως επληροφορηθην!
Το καλο ειναι πως θα πηγαινουμε τα πρωινα (λεμε τωρα, γιατι καλα εγω ο προκομενος ανθρωπας που ξυπνω μαυρα χαραματα. Οι άλλες?). Το πρωι η ασκηση πιανει, χαριζει ευεξια κλπ κλπ... Επίσης ειναι καλη φαση μιας και με τα ωραρια της δουλειας δεν ξερω ποσο συχνα θα μπορω να πηγαινω στο Muay Thai.
Αυτα τα νεα της εβδομαδος. Για τα άλλα δεν ξερω. Μάλλον τα ιδια θαείναι. Αυτοι θα κλέβουν και εμεις θα το απολαμβάνουμε. Επαναλαμβανω το σοφο αρχαιο ρητο της φιλής των μεγαλοδαχτυλων του Αμαζονιου:
Ξυπνατε γιδιααααα

Δεν υπάρχουν σχόλια: