Σάββατο 3 Μαΐου 2008

Creta Land

Μπαινω σε internet cafe στο ρεθυμνο τις προαλλες να ερθω σε επαφη με τον εξω κοσμο. Καποια στιγμη παρατηρω οτι η Μπομπα και εγω ημασταν οι μοναδικες γυναικες εκει μεσα. Τι στο καλο, δεν διαδικτυωνονται τα θηλυκα της περιοχης? Δεν θελουν να μαθουν ποια διασημοτητα χωριζει, ποια παντρευεται, ποιος κερατωσε ποιον?
ΚΟρυφαιες βρηκα τις τοπικες εφημεριδες και συγκεκριμενα τις ευχαριστηριες αναγγελιες καθως και τις προσκλησεις σε γαμους εκδηλωσεις, εγκαινια... Θα χαρουμε να σας δουμε στο γαμο μας μπλα-μπλα-μπλα ειστε ολοι καλεσμενοι. Προσπαθουσα να πεισω την Μπομπα οτι πηγαινοντας σε ολα αυτα τα σουαρε θα ειχαμε δωρεαν σιτιση!
Περασαμε απο Ζωνιανα-Λειβαδια_Ανωγεια. Ωραια χωρια, καταπληκτικη θεα στον Ψηλορειτη και οχι μονο. Βασικα η Μπομπα μου εριξε την ιδεα να παμε για ψωνια και επειδη εχουμε βαρεθει τις μπουτικ του κολωνακιου και τις αντιστοιχες του ρεθυμνου ειπαμε να διαλεξουμε κατι το παραδοσιακο. Απο χορτα δεν πετυχαμε τιποτις το σπουδαιο, κατεληξα να τρωω σταμναγγαθι σε μια ταβερνα στα Ανωγεια. Αυτο ηταν ολο.

DIN

Δεν υπάρχουν σχόλια: