Σάββατο 17 Μαΐου 2008

ΛΙΑΚΟ ΣΕ ΑΝΑΜΕΝΩ ΣΤΟ ΛΙΑΚΟΤΟ!

Αυτες τις μερες μολις ξεμπερδεψω απο το γραφειο τρεχω σαν την τρελη
στο σπιτι για να παιξω παιχνιδια στο computer. Μεγαλη κουβεντα θα πω,αλλα καποια στιγμη θα με θυμηθειτε. Lap top: ο αντρας του μελοντος. Δεν αντιμιλα, το βρισκεις εκει που το αφησες, σου ειναι πιστο, δεν λερωνει κτλ.
Video games: better than sex. Αμεση ικανοποιηση, διασκεδαση, σου ερεθιζει τον εγκεφαλο, παιζεις all night long και αλλα πολλα αβανταζ που θα με παρει (με τι μαεστρια μεταπηδω απο τα κρητικα στα θεσσαλονιτικα) βδομαδα να τα απαριθμισω.
Αλλο ηθελα να πω, αλλο αρχισα να λεω, εχω ξεκουτιανει απο τα high score poy εχω βαλθει να πετυχω στο computer.
Εβλεπα t.v. και επεσα σε διαφημιση γνωστης τραπεζας. Με συγκλονισε ο πρωταγωνιστης. Τον λενε Λιακο (απο το Ηλιας), ειναι γυρω στα 30 (οπως τον εκοψα με το αλανθαστο ματι μου), δεν επιασα απο ποιο μερος της Ελλαδος κρατα η σκουφια του. Σιγουρα ειναι ορεινο, σας παρακαλω πολυ αν το ξερετε ενημερωστε με, please. Ειναι δυο μετρα παλουκαρι (ετσι θελω να πιστευω), με μουσκουλα καλοδουλεμενα και τραχυ προσωπο οπως marlboro country! Εχει τα νευρα του ή κατι τετοιο. Ολοι οι συγχωριανοι κανουν τουμπεκι οταν ο Λιακος ειναι μπαρουτοκαπνισμενος, και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεις τον Αντρα τον σωστο, τον Αντρα τον ορεινο που στυβει την πετρα με το ενα χερι και με το αλλο παιζει, με χαλαροτητα, το κομπολοι! Λιακο ελα και πες μου το προβλημα σου, θα σε ακουσω και σου βρω καλυτερη λυση απο αυτη της τραπεζης. Λιακο εισαι ο αντρας-αφεντης-κουβαλητης που καθε τραπεζα-κοπελα αναζητα για πελατη της. Λιακο μου το μαντηλι σου τι το χεις λερωμενο. Λες να ειναι ενα απο τα τρια παιδια εκ Βολου? Λιακο, μονο για σενα θα κανω αυτη την υποχωρηση... μπορεις να με φωναζεις Γιαννουλα!

DIN

Δεν υπάρχουν σχόλια: