Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

A&Q

Ερωτησεις και απαντησεις στην ελληνικη.
Το λοιπον εχουμε και λεμε

ΜΟΥΖΙΚΑ Λιγο απ' ολα, οχι hard rock και εντεχνη του κωλου. Τελευταια οπως ολοι γνωριζετ την εχω δει καπως με την παραδοση. Αγαπημενα (τα οποια σας προτεινω να αουσετε ανεπιφυλακτα) ειναι, Βοσκαρουδακι αμουστακο τραγουδισμενο απο τον Γιαννη Χαρουλη,Ρεθυμνιωτικος σιγανος με τον Στελιο Μπικακη, Καραμπιμπεριμ, Αμοργιανο μου περαμα, Καβοντοριτικο, Στην κεντημενη σου ποδια.
Παιδιοθεν μου αρεσουν το Purple rain του Prince, Total Eclipse Of The Heart της Bonnie Tyler, La plage de Saint Tropez των Army of lovers, Let the music play του Barry White, Sing, sing, sing με τον Benny Goodman, o Χειμωνας απο τις 4 εποχες του Antonio Vivaldi, κτλ

IT'S SHOW TIME Πολυαγαπημενη το All about Eve!!!!! Mou ειχε αρεσει το Ονομα του ροδου, ειμαι φανατικη του James Bond (με κορυφαιο ton Sean Connery). Mωρε δεν εχω καλη μνημη, οσο μεγαλωνω ξεχναω τα καλα ταινιακια που εχω δει. Taxi driver και Ελαφοκυνηγος...

LIBRO D'ORO Miκρη moy arese να μου διαβαζει ο μπαμπας μου την Οδυσσεια. Ειμαι φανατικη της σειρας βιβλιων μυστηριου με τον αδελφο Καντφελ. Το αρωμα με ειχε μαγεψει. Η ανασταση και το Εγκλημα και τιμωρια ειναι κορυφαια. Δηλωνω φανατικη αναγνωστρια του Καραγατση.

ZODIAC Zυγος (καλο για τους αλλους, οχι για εμενα) οροσκοπο δεν γνωριζω.

ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ 0+

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ Πατμος (καποτε), Κυκλαδες (το παλε ποτε), Αγκιστρι οταν ημουν μωρο.

ΜΑΜ Γεμιστα της μαμας, Χορτοπιτα του κυριου Μιμη. Τουρτα της Αννας, Ντακο της Σονιας, Σουφλε της Μαρινας, ντολμαδακια της θειας (τωρα πια ειναι 90 και δεν μαγειρευει δυστυχως), τηγανοψωμα της κυριας Κατινας.

Marη δουλευεις κρυφα στην ασφαλεια και θες να μας φακελωσεις?
DIN

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α & Ω

Μουσική. Ελευθερία Αρβανιτάκη, Πρωτοψάλτη, Γαλάνη, Πασπαλά, Ιωαννίδης, Θηβαίος, Χατζηγιάννης και all time classics όπως Μπιθηκώτσης, Μοσχολιού, Νυαλάρας, Παπακωσταντίνου, Αλεξίου κτλ.

Ταινίες. Ολα με την Bette Davis, La ceremonie (Chabrol), Kieslowski, Βούλγαρης και παλιές ελληνικές ταινίες.

Προσωπικά. Αίμα Β+, Ζωδιο Παρθένος, Ζω στη Γαλλια και αντιπαθώ τον Sarkozy. Δε μου αρέσει το άγχος των Ελλήνων, τα νεύρα τους και τον ωχαδελφισμό τους. Δε μπορώ τους συγγενείς που ανακατεύονται σε όλα και σε κουσομπολεύουν καθώς και κάθε είδους ρατσιστές που συστυχώς στην Ελλάδα είναι περισσότεροι και από τους Γάλλους.

Απεχθάνομαι την βλακεία και την έλειψη κουλτούρας: Σχόλιο τουρίστα μπροστά στην Νίκη της Σαμοθράκης, Γιατί οι Ελληνες κάνανε αγάλματα χωρίς κεφάλια και χέρια- Γιατί τα μοντέλα ήταν κουλά και ακέφαλα αμόρφωτε. Πότε θα πάμε να δούμε την Παναγία των Κυπαρισίων- όταν θα βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα γελείε.

Φιλούρες Ανδρεας

Ανώνυμος είπε...

GEIA SOU A!
NAI ALLA EDO POY TALEME EISAI APO GENNHSIMIOY SOU LIGO AGXODHS TYPOS...
MEGALO SOUKSE EXEI SHMERA H BETTE!
FILIA