Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Τα μεθεορτια

Που να βρω τη δυναμη να πατησω το πληκτρο του computer... ακομη αναρρωνω απο τη θανατηφορα βραδια των ερωτευμενων. Ειπα και εγω να ακολουθησω την συμβουλη της dan, να βγω με το παρεακι να πιουμε ενα ποτακι να ευθυμισουμε. Αλλα με ηπιε το ατιμο δεν το ηπια.. για την ακριβια τον ηπια!
Ολη την Κυριακη την εβγαλα στο κρεβατι τ' ανασκελα, αγκαλια με τον κουβα (if you now what i mean). Δεν ξερω τι μπομπα μου σερβιραν, απο τι ηταν φτιαγμενη (skip με πετρελαιο, πιθανον), ποσοι κατασκευαστες πλυντηριων την συνιστουν, σχεδον πιστεψα οτι φευγω για τον αλλο κοσμο. Μεχρι και μηνυση σηκωνει η υποθεση κατα παντος εμφιαλωτη. Εν ψυχρω δολοφονια λεμε! ΜΑυρη διασκεδαση! Αμα ξαναβγω να εορτασω τον Κωλοβαλεντινο, πλυση στομαχου να μου κανουν!
Ηθελα να ξερα ποιος γρουσουζης με μουτζωσε. Να δεις που με μελεταγε ο κατσικοποδαρος ο πρωην. Επειδις δεν εχει σταυρωσει, τα τελευταια 100 ετη ουτε θηλυκια γατα, με φθονει για την προοδο που εχω σημειωσει στο γκομενικο στερεωμα (λεμε τωρα...).
Ηθικο διδαγμα; Ο ερωτας σκοτωνει!

Din

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
dsquared είπε...

@anonimos
Mhpos exeis sobaro problhma stytikis dislitourgias?
Mhpos exeis periorismeni antilipsi?
Mhpos eisai kakia adelfh?
Mhpos mas 8es kai tis dyo?
Mhpos ksereis oti to oneiro sou den 8a ginei pote pragmatikothta?

din

Stamskoup είπε...

..αμαν!!
.. εσυ din έπεσες θύμα χημικού πολέμου, σου ζάλισαν τον έρωτα (κυριολεκτικά όμως!) τι "έρωτας ανίκατε μάχαν" και ..μλκιες!..ηττήθηκες κατά κράτος!
..βέβαια και ο άλλος ο αδίστακτος, τέτοιες εθνικές εορτές παπαριας περιμένει να ξεφορτωθεί το μαζουτ που δεν πουλησε για μολοτωφ..
..περαστικά!

tsaousa είπε...

Πόσο skip ήπιες, δεν μας το είπες αυτό...

dsquared είπε...

@stamskoup
Kala tora eimai perdiki, etimi gia nees peripeties (xoris alcohol). Den nomizo na etyxa sthn periptosh sthn Athina serbiroun mpompes oles tis hmeres kai tis argies kai eortas.

@ tsaousa
Arketo, fantasou oti forousa mplouza me leke kai otan ftasa spiti eixe eksafanistei!

din

dsquared είπε...

@ Anonimos
Mporei i din na ine politismeno kai na min esvise to sxolio sou. apo mena omos tha pareis ton poulo kai xestika
@din
pos ta les etsi re fili xoxoxoxo