Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2009

Αυστηρως..


μαλακία!.. Είπα και γω να δω ελληνικό κινηματογράφο και αρχίδια μάντολες... 100 χρονια μετά απο τότε που είδα την τελευταία ελληνική ταινία, έκανα χθες ακόμα μια προσπάθεια και έδωσα ένα δειγμα καλής θέλησης στον ελληνικό κινηματογράφο. Ειδα λοιπόν το Αυστηρώς κατάλληλο των Ρεππα/Παπαθανασιου (αν δεν κάνω λάθος).
Βασικα ειχα δει τα τραιλερ και ως ιδεα μου φάνηκε πρωτοτυπη για τα ελληνικά σκατά. Ε οκ.. έχασα σχεδόν 2 ώρες απο τη ζωή μου. Πως στο διάλα μπορείς να πάρεις μια καλή ιδέα και να την γαμήσεις με λίγα λόγια.
Σκατά παίξιμο.. Μόνο ο τσοντάς έπαιζε καλά γιατι του βγαινέ πολυ νατουρελ αυτο το " ρε μαλάκαααα"..
2,3 φορές πήγε να χαμογελάσει το χείλος μου αλλα το χαμόγελο ετρεξε και κρύφτηκε φοβισμένο απο τη μαλακία που ακολούθησε.. Κάτι πηγαν να πουνε τωρα αυτοί αλλα σκατα τους βγήκε.. οκ η ταινία ήταν καλά φτιαγμένη...βασικά στον κάθε πρωταγωνιστη του ταίριαζε το surrounding, αλλα η βωμολοχία καλά κρατούσε. Με λίγα λόγια κατι ήθελαν να πουν αλλα τους ξέφυγε στο δρόμο...
Τλπ... θα κάνω ακόμα μια προσπάθεια αυριο να δω αυτο της Ράντου μιας και η συγκεκριμένη πάντα μου άρεσε...
DAN

6 σχόλια:

dsquared είπε...

Αι μαρη τι πηγες και ειδες... αυτονων οι ταινιες ειναι για την μεγαλη σου εξαδελφη και την θεια σου την Μαρικα, για το ταργετ γροθπ της Μενεγακη.

din

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Καλώς σας βρήκα, κορίτσια, στο σπίτι σας!

@din
"αυτονων οι ταινιες ειναι για την μεγαλη σου εξαδελφη και την θεια σου την Μαρικα, για το ταργετ γροθπ της Μενεγακη."
Εμένα, πάντως, μ' άρεσε!... Για χοντροκομμένη κωμωδία!... Σόρι!...

dsquared είπε...

@eglovismenos

8eie xarilae esy? (antras ueias marikas)

din

dsquared είπε...

@ eglovismenos

Kalos hl8es... ti na trataroyme?

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

"Kalos hl8es... ti na trataroyme?"

Παρακαλώ; Ποιος είναι στη γραμμή; din ή DAN;

Ανώνυμος είπε...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區