Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ, ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΥΣΤΕΣ

Και σου απαντω φιλτατο αλανι, οχι, ουτε το κλειστοφοβικο γραφειο αλλα ουτε το ανηλιαγο διαμερισμα ειναι το φυσικο περιβαλλον του ανθρωπα. Αμα ανατρεξεις λιγους αιωνες οπισθεν θα δεις ποσο ποιοτικα ζουσαν οι προγονοι μας σε σπιτακια με κηπους και αυλες. Anyway, mia και δεν δεσμευτικα ουτε με γαμους ουτε με μωρα και σκυλια, δεν ιδρωνει το αυτακι μου σε οποιαδηποτε απειλη απολυσης. Ενας λογος που δεν εχω παρει στην ζωη μου ουτε ενα τραπεζικο δανειο, ειναι για να μην γινω το δουλακι κανενος. Η ζωη αγαπητη μου ειναι αλλου! Που? Ψαξε και 8α το βρεις, δεν μπορω να σου δινω μασημενη τροφη. Θελω να ξερεις παντως πως γελω αλλα και στεναχωρουμαι συναμα, με τους poοr συναδελφους που ωντας καταχρεωμενοι σε τραπεζες και με καναδυο μπομπιρες να εχουν να ταισουν, τους εχει κοπει ο υπνος και ο ξυπνιος. Anyway, oπως εστρωσε κα8ενας θα κοιμηθει, ειδαλλιως ας παει να ζητησει τα ρεστα απο τον Χοντρουλη μας.
Εμενα αλλο με εχει πιασει, αυτες τις μερες παω και ψωνιζω ολη την ωρα ρουχα, πρεπει να εχω δοκιμασει ολη την new season των μπουτικιων του κεντρου. Οποιος θελει να μαθει τι νεο κομματι παιζει στα στορια της αθηνας ας με ρωτησει για να κερδισει χρονο και ξεποδαριασμα. Το δραμα μου ειναι οτι ακομη κρατανε οι εκπτωσεις και δεν εχουν φερει αρκετα ανοιξη/καλοκαιρι 2009 για να δοκιμασω και κατοπιν ωριμου σκεψεως να αγορασω. Τα δε παλια μου ρουχα δεν θελω να τα βλεπω, με την πρωτη ευκαιρια πεταω/ χαριζω/κανω ξεσκονοπανα, να μην τα βλεπω μπροστα μου λεμε. Κατι ψυχοσωματικο ειναι αυτο που με εχει πιασει, μαλλον θελω να διαγραψω την μεχρι τωρα ζωη μου και να ξεκινισω μια νεα, με αφετηρια ενα νεο βρακι... δεν σου πα, πεταξα τα παλια και πηγα και αγορασα κατι πολυ της μοδος, hunky-punky τα λενε και ειναι το best seller της Αμερικης. Ειναι one size, τεχνολογικα πρωτοπορα ωστε να xωρανε σε ολους τους κωλους. Στο τσακι ημουνα να σου παρω και ενα, αλλα θυμηθηκα οτι η δαντελα σε κοβει! χα, χα!
Τωρα πως θα τα βγαλω περα εαν παρω ποδι απο το μαγαζακι και μεινω ρεστη, ποσος με απασχολει. Ειπαμε παιδια-σκυλια ντεν εκο σενιοριτα. Ασε που ειμαι του λιμανιου και του σαλονιου και αντεχω και στην πτωχεια... η οποια ως γνωστον θελει καλοπεραση!
Τα λεμε αυριο το απογευμα στο ZaraDutti για να ψωνιστουμε!

din

6 σχόλια:

Unknown είπε...

One size και τεχνολογικά πρωτοπόρα.
Τουλάχιστον μας βγάζουν από την ταλαιπωρία να θυμόμαστε τι νούμερο φοράτε. :P

Heliotypon είπε...

Βλέπε προηγούμενο...

e-ioannis είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ?
ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ !!!

dsquared είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
dsquared είπε...

@ e-ioannis

E, otan sfiksoun oi zestes kai o mpampas mou arxisei na me apeilei me apoklirosi!!!
Na ypo8eso pos logo spoudon 8a kanoume 8rhskeutiko gamo...
Kalos orises sto ptoxiko mas.

din

dsquared είπε...

me to bardon kai Con licencia diladi..giati ta sxolia gia ta vrakia metaferthikan se afto to post?
giati toso endiaferon gia vrakia? ola ta alla post apo perigrafoun to xali tis kathe meras den ixan sxolia kai afta pou milane gia vrakia sfizoun...
malakes mu o kathenas koitaei to poutso tou kai giafto pige mprosta to prama....
disfunctional malakies
DAN