Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Τα τρια του Μεγαλου αδερφου

Για τα χαλια αυτου του τοπου ευθυνονται αγαπητοι αναγνωστες αποκλειστικα και μονο οι κατοικοι του.
Ας σταματησουν οι δημαγωγοι να κατηγορουν την Ευρωπη και τα κακα παιχνιδια της. Αυτη χωρα ειναι για πεταμα και λεω απο τωρα στους ελληναραδες να παν να γαμηθουνε.
Ορμομενη λοιπον απο το νικητη του φετινου μεγαλου αδερφου εχω να πω το εξης. Ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει.
Ετσι και αυτη η χωρα πηρε τους πολιτικους που της αξιζαν, εχει τα ΜΜΕ που της αξιζουν και την μοιρα που της αξιζει επίσης. Πληροφοριακα θα σας πως πως δεν θα αλλαξει τιποτε.
Ειχα καποια ελπιζα στους νεοτερους αλλα και λογικα να το σκεφτω. Ανθρωποι που μεγαλωσαν στα σκατα, σκατα θα βγουνε... Δεν υπαρχει λοιπον κανας λογος αλλα και προυποθεση για κατι καλυτερο.
Η χωρα που επικροτει τους αγραμματους μαλάκες σε όλους τους χωρους και τις εκφανσεις τους δυστηχως δεν εχει κανενα σοβαρο μελλον.
Ο κρητικος (στα αρχιδια μου απο που ειναι) λοιπον αγραμματος κρετινος, νικησε ενα αθλιο κολοπαιχνιδο τσεπωσε φραγκα και εχει την σκατομουρη του στα ΜΜΕ.
Και εξω υπαρχουν αξιολογοι ανθρωποι που προσπαθουν να βγαλουν τα προς το ζην και υφιστανται χιλιαδες δυσκολιες καθημερινα. Γιατι? Γιατι δεν ανηκουν στην φαρα των κρετινων σαν τον νικητη της πουτσας που μας τα εχουν πρηξει.
Το επιπεδο λοιπον ολης της χωρας, των πολιτικων της των κατοικων της των ΜΜΕ ειναι ακριβως το ιδιο μαυτου του κουραδομαγκα...
Και στο τροπο που μιλαγε, εκφραζοταν και σκεφτοταν θα συναντησει κανεις τον μεσο ελληνα, τον κουτοπονηρο βλαχο (σορρυ αυθεντικοι βλαχοι, αλλα χεστηκα)που νομιζει οτι ειναι ο γαμαω της φυλης.
Χεσε ψηλα και αγναντευε λοιπον
DAN

6 σχόλια:

VAD είπε...

Βάλε τωρα πλάι-πλάι τον κρητικό κωλόμαγκα με το παλικαρακι απ'το Λιτοχωρο,ευτυχω΄ς υπάρχει και η άλλη Ελλαδ,σ'αυτην προσβλέπουμε,σ'αυτην ελπίζουμε...
http://news.pathfinder.gr/photoscope/scitech/18538.html

dsquared είπε...

Ναι αλλα η αλλη Ελλαδα φευγει, και με τα δικια της. Τι να κατσει να κανει εδω περα? Αλλωστε ατο το παλικαρι απο το Λιτοχωρο δεν εχει μελλον εδω ουτε για πλακα. Θα δουλευει με 800 ευρω κατψ απο εναν μαλακα προισταμενο που δεν ξερει ποθ του πανε τα 4 (αλλα αυτος δεν θα παιρνει 800 ευρω αλλα πολυ παραπανω και θα καρπωνεται και τη δουλεια του αλλου) και κατω απο ενα λαμογιο αφεντικο που ποτε δνε θα τον εκτιμησει.
Η αλλη Ελλαδα λοιπον σιγα σιγα τα μαζευει και φευγει γιατι απλα δεν χωραει στη μπιχλα.
DAN

Ανώνυμος είπε...

gamato.
o enas tha paei sto MIT,o allos einai sketo MEAT!
eyegraphic

mahler76 είπε...

δυστυχώς αυτή είναι η πλειοψηφία :(

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Μην χαλιέσαι τόσο πολύ ρε νταν. Από τη στιγμή που όποιος συμμετέχει σε τέτοια παιχνίδια είναι ψιλοβλάκας, άρα βψιλοβλάκας θα είναι και ο νικητής. Αυτοί που πάιζουν σε τέτοια παιχνίδια δεν φταίνε σε τίποτα. Ούτε αυτοί που δημιουργούν/παράγουν τέτοια κωλοπαίχνιδα φταίνε. Φαντάσου πόσο απείρως μεγαλύτεροι βλάκες είναι αυτοί που κάθονται να δούνε αυτά τα πραγματα στην τιβι. Πάντως εαν δεν υπήρχαν (στη ζωή) αυτοί που παίζουν σε αυτές τις βλακείες, αυτοί που τα φτιάχνουν και αυτοί που τα βλέπουν, τότε ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος.

Κλαζoμένιoς είπε...

«Συμφωνώ και επαυξάνω»....
Αλλά έχουμε κι άλλα πράμματα τώρα!

Διαδώστε το, καθιερώστε το!

Να αντικαταστήσουμε όλες τις σχετικές βρισιές με την καινούρια:

Άντε ρέ, ...υπουργέ!!!

Τους λόγους θα τούς βρείτε στο: kakiokakies.blogspot.com