Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ασκητηθείτε...



Που και που τελευταίως, ξερετε εκει που έχω ανοιχτη την τιλεβιζιονε και απλα ακουω τις μπούρδες, σκάει μυτη ο περίφημος σεξολόγος μεσιε Ασκητής.
Αυτο το τέρας γνωσεων σχετικά με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, ο άνθρωπος που θα σώζει τις προσωπικές και σεξουαλικές σας σχέσεις.
Μαλάκα μου παθαίνω 2 πράγματα με αυτά που λέει. Αν έχω κέφια απλά κατουριέμαι στα γέλια απο τα άκυρα που λέει, αν έχω νεύρα θέλω να σπάσω την συσκευή.
Ο τύπος είναι ανεκδιήγητος. Παλιοτερα τον είχα πετύχει σε μια εκπομπή όπου έλεγε με το απόλυτα επιστημονικό ύφος του πυρινικου φυσικου, πως οι ομοφυλόφιλοι, οκ, δεν πρεπει να διώκονται αλλα σαφώς έχουν κάποια ανωμαλία. Αυτα τα λ΄έι άνθρωπος επιστήμονας τον 21ον αιώνα. Επίσης ήταν αυτός ο τυπάκος που διατείνεται πως οι λεσβίες την στήνουν σε γωνίες και ξελογιάζουν κοριτσακια!!!!
Σημερις πάλι κοπτοταν στη Τσαπανιδου, οτι οι ώριμοι άντρες πρεπει να καβατζονουν τεκνα γυναικες για να αισθάνονται πιο ανανεωμένοι, γιατι κανει καλό στην σεξοαλικη τους ζωή κλπ.. αλλα οι γυναίκες δεν πρεπει να επιλέγουν νεότερους γιατι θα ζουν με το άγχος οτι ο τεκνός θα τις παρατήσει. Έτσι λοιπόν ο λαμπρος αυτός επιστήμων -ξερω τα πάντα για το σεξ- συνιστα στο γυναικείο φύλο να συνεχίσει την λαμπρη παραδοση των μουσουλμανικών χωρών και να παντρευεται αντρες τουλάχιστον 10 χρόνια μεγαλύτερους, έτσι ώστε να τους συμπαραστέκονται σε αυτη την κρίσιμη ηλικία της ζωής τους. να μην νοιωθει μόνος του ο εφηβος πενηντάρης!!!
Κλα αυτός μπορεί να λέει ότι θέλει. Ο καθένας λέει ότι θέλει ουτως η άλλως. Οι άλλοι που τον καλούν στις εκπομπές τους, που τον παρουσιάζουν ως ειδήμωνα στα σεξουαλικά, λοβοτομημένοι είναι? Ναι, θα μου πεις... Αφου το ξέρεις πως όποιος εμφανίζεται στο γιαλί είναι ή φελλός ή σκατά, τι ρωτάς?
Ο τυπάκος με το ύφος των 100 καρδιναλίων, έχει αυτοανακυρυχθει ο Φρόιντ (άλλος κακογαμημένος απο κει) της Ελλάδος και τα ΜΜΕ τον πλασάρουν τοιουτοτρόπως...
Ρε δε πανε να γαμηθούνε όλοι?
(Με την καλή την έννοια, αυτη του σεξολόγου καλέ του Ασκητή....)
DAn

5 σχόλια:

ysterografo είπε...

Γελάω ακόμα με το ξελόγιασμα κοριτσακίων στις γωνίες! Εξαιρετικός και ...σύγχρονος ο τύπος!

DRAMA QUEEN είπε...

Να τους θηλάζουμε δεν συνέστησε επίσης; Τις μαλακίες της κάθε δούλας-μάνας δεν σκοπεύω να της πληρώσω εγώ.

Από μικρό κι από τρελό είπε...

αχ μοιραζόμαστε κοινή άποψη για αυτόν τον άνθρωπο!


σματςςςς!

Maria είπε...

emena me kaulonei to atomo re,ki ama to bazane kai ligi poudra parapano....na mi gializei to tekno!!!!!!

Maria είπε...

ase pou m empisteuome sta empeira xeria tou.malaka nai tou kathome aneta!!!!!!!!!!!!!!