Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Οι γελoιοι

της τηλέορασης και των μέσων γενικά.
Το κακό της ανεργίας είναι ο πολύς ελεύθερος χρόνος. Αυτό δηλαδή για το οποίο θα σκότωνα πριν απο 3 μηνες, οταν δεν είχα χρόνο να ανασάνω.
Τωρα έχω πάρααααα πολύυυυ. Δεν μπορώ να πω τον περνάω αρκετα δημιουργικά. Διαβάζω λογοτεχνία. Μαθαίνω ότι μπορείς να φανταστείς. Αναγκαστικά βλέπω και λίγο τηλεόραση. Μου αρέσουν οι ξένες τηλεοπτικές σειρές και βασικá to Law and Order.
οποτε το ξαναλέμε η τηλεόραση είναι μέρος της ζωής μου. Γενικά αποφεύγω πολύ τις prime timε ωρες της. Αλλα δεν μπορείς να αποφύγεις τα σκουπίδια. Σκουπίδια όπως τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων. Ειδικά αυτό του mega. ξέρω πο΄λυ καλά πως οι συμμετέχωντες και οι παρουσιαστές χρυσοπληρόνονται. Ξέρω και τα ποσά που παίρνουν.
ναι κάνουν τι ακριβώς? Ένα γελείο καφενείο εξυπνάκηδων που προσπαθεί να μας "φορέσει" την κατευθυνόμενη του γνώμη και άποψη. Γιατί να δεις αυτό το δελτίο? Το οποίο θεωρείται και σοβαρό τρομάρα του. Ποια είναι η σοβαρότις του ακριβώς? Κάτι λαμογια που τα παίρνουν χοντρά να το παίζουν έξυπνοι να κρίνουν τα πάντα με στόμφο και Louis Vuitton?
Μα μαλάκες έιναι αυτοί που το βλέπουν. Γιατι αν ξέρανε οτι αυτό που γίνεται πίσω απο την υποκρισία που βλέπουν είναι ακόμα χειρότερο, θα τους είχαν πάρει με τις βαριοπούλες.
Αλλα, φευ! Η μάζα τους βλέπει και τους πιστευει. Πιστευει τον Πρεντεντέρη... Ρε φιλαράκι, η αγγλικη μετάφραση του επιθέτου του είναι Υποκριτής. Όλα εν σοφία επιοιησεν λοιπόν...
Ακουτε τον στομφωδη υποκριτη να το παίζει ο γαμάω της φυλής, αλλά και κάθε ομοιο όμοια του να σας κατευθύνουν τις γνώμες με μαλακίες.
Αυτό που με κάνει να χαίρομαι είναι πως ολονών αυτών οι μέρες είναι μετρημένες...
Τα λαμόγια πια είναι πολυτέλεια..
και για να μην είμαι άδικη, όλα τα δελτία ειδ΄ήσεων είναι σε ατό το χάλι. Όπως και όλες οι ενημερωτικές του κώλου εκπομπές...
Αλήθεια, ποιον ενδιαφφέρουν πλέον οι γκλαμουρ γάμοι της εκάστοτε γελοίας ξανθιάς με τον κάθε μπουλόφατσα παπαρη?
Σε λίγο που η γενια των 500 ευρώ θα πεινάει, κανέναν...
Και ακόμα τα καλύτερα έρχονται..
Η ιστορία επαναλαμβάνεται.. Οι κλασσικοί συγγραφείς έχουν καταγράψει πολλούς τέτοιους κύκλους στην παγκόσμια διάρκεια... Αν κάποιος διαβάσει θα δει την εξέλιξη και αυτής της περιοδου στην Ελλάδα
DAN

6 σχόλια:

Ωκεανός είπε...

To SKY ξεφεύγει λίγο.Για τα Ελληνικά δεδομένα βλέπεται.

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Το κακό της ανεργίας είναι η τηλεόραση...
Με γειά τη νέα φάτσα του blog!

ysterografo είπε...

Αυτοί μας πιπιλούν (τα αυτιά) και η Όλγα τρέμει..

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Το δελτίο του Mega μυρίζει από πάνω ως κάτω ΠΑΣΟΚίλα, όπως εξάλλου μυρίζουν και όσοι τα παίρνουν και δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί.....τα τσεπώνουν που τα τσεπώνουν τουλάχιστον μη μας τα πρήζουν......

VAD είπε...

Nαπω πως έχεις άδικο;Μπα...

Καλη εβδομάδα...

Ανώνυμος είπε...

Αλλα, φευ!
ti tha pei ayto?
kathareuoysa einai?