Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Στασιμη


...η κατάσταση γενικώς. Ειμαι από τη φύση άνθρωπος πολύ νευρικός και η στασιμότητα είναι ο διαολός μου. Σκότωσε με καλύτερα. Τελευταίως βέβαια χρειάστηκε να κάνω ιώβια υπομονή (πρωην εργασία). Η αλήθεια είναι πως δεν είναι το καλύτερο μου. Και γι'αυτο δεν κολλάω με την νοοτροπία του ελληναρα που η δευτερη του φραση μετα το "μαλακας" είναι το "καλα μωρε αστο για αυριο!"
Τέτοιες μαλακιες λενε οι ελληναράδες και τέτοια μυαλλα κουβαλάνε γι' αυτο πρόκοψε αυτη η χωρα.
Ο Έλληνας γεννηκός είναι από του πιο ξεφτιλισμένους πολίτες που έχω γνωρίσει. Και έχω γνωρίσει πολλούς. Αλλα ακόμα και με τους τριτοκοσμικους βγαζεις μια άκρη γιατι παίζει και λίγη λογικη. Εδω ο πουλος. Πετανε ένα "Η ελλαδα που γεννησε τον πολιτισμο" και νομιζουν, αισθανονται...
Αι βρε παπάρες... Με τις μαλακιες που αμολάτε και διατίνεστε, ανεχθηκατε την παπαρια των λαμόγιων την συντηρήσατε, τους κωλογλύψατε για την θεσούλα.
Στηριξατε και στηρίζετε ακόμα το κάθε τσόλι αρσενικο/θηλικο που πεταει μαλακιες στα ΜΜΕ.
Μουνι να ειναι (βαλτε το αντιστοιχο για στρ8 γυναικες και γκέι αντρες) και ότι να ναι..
ψηφιζετε και επιλέγετε γενικά όχι με το μυαλό σας (γιατι μαλλον δεν έχετε) αλλά με τα προαναφερθεντα οργανα.
Και γιαυτο έχουμε προκόψει. Και αφου κάνετε αυτες τις εξαιρετικές επιλογές σε όλες τις εκφάνσεις της ζωούλας σας, βλέπετε τα σκατα αποτελέσματα (γιατι το να τα προβλέψετε δεν παίζει λόγω ηλιθιότητας) και γρινιάζετε/παραπονιέστε..
Και αλλαζετε πλευρο στον καναπέ, φεσώνεστε δάνεια να πάρετε τις σπιταρόνες (δουλευοτας στον ιδιωτικο τομέα με 3.60 και πληρωνωντας δόσεις άνω των 500 ευρω).
Παίρνετε κάρτες με άπειρα επιτόκια, τη μια μετα απο την άλλη και μετα κλαίγεστε που σας κυνηγανε οι τράπεζες... Όταν ρε τα παίρνατε καλά ήταν? Ή εμείς είμασταν μαλακες και δεν θέλαμε σπίτια/αυτοκίνητα/shopping?
E μ'αυτά τα μυαλά που κουβαλάς ελληναρα και που κυκλοφορείς ελευθερος πολύ σου είναι.. Σε λιγο ή δε θα χεις να φας ή θα σαι σε κανα κελί για χρέη.
Αλλα αυτό δεν είναι το πρόβλημα σου. Εσενα το πρόβλημα σου είναι το αν καβατζωσε γκομενο η Μενεγάκη, το οτι βαλανε οι πουσταρες και οι λεσβίες το ανωτατο συμβολο τον τσολια σε αφισα.
ναι ρε μαλακα ελληνα, υπαρχουν τσολιαδες αδερφες.. που ζεις ρε ζωο?
Και ναι ρε μαλακα πληρωνουν τους ίδιους φόρους που πληρωνεις και συ και περισσοτερους.
Και ρε μπαμια πριν κρίνεις κοψε λίγο το χαλι σου στο καθρεφτη, φαλακρε κοιλουμπα, κακογαμημενο λιγουρη που νομίζεις πως έχεις και άποψη.
Αντι να δεις το ουσιαστικο χάλι γυρω σου που ο ίδιος βοηθησες να χτιστει το παίζεις θεός και κρίνεις.. Αι μωρη μπουρουχα κατακαημένε.. Ποιος νομίζεις πως σου δίνει σημασία?
Κανείς.. αιντε τοπολύ η δυστηχη οικογενεια σου (αν δεν την έχεις κάνει σαν τα μουτρα/κωλο σου..ιδιο είναι)...
DAN

3 σχόλια:

Ωκεανός είπε...

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.Τα ίδια πράγματα γραμμένα διαφορετικά μου έστειλε πρίν λίγες ημέρες μια φίλη σε e-mail και τα εχω σε ανάρτηση.
Κάποιοι σίγουρα φταίνε λιγότερο για την κατάντια μας,αλλά ΟΛΟΙ είμαστε λερωμένοι.
Και το κακό είναι οτι ακόμα πάρα πολλοί δεν αλλάζουν μυαλά.

mahler76 είπε...

το υπέροχο Ελλαδιστάν.

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Συμφωνώ με όλο το κράξιμο, χώσε κι άλλο!