Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Oprah


Κάθε πρωι που σηκώνομαι, το πρωτο πράγμα που κάνω είναι βολτα στο διαδικτυο. Ανοιγω και την τβ τώρα τελευταίως και παράλληλα βλέπω την Οπρα. Αυτή την αμερικάνα δημοσιογράφα που όλοι πλέον ξέρετε. Για να πω την αληθεια, πριν δω εκπομπες της δεν μου κανε πολύ κέφι. Την θεωρούσα πολύ επιτηδευμένη, αλλον ένα μαιντανο των μιντια. Τυχαια και απο την ώρα που ο σκαις της άλλαξε την ώρα και την έβαλε το πρωινο την είδα. Το λοιπόν εμένα μου κάνει. Είναι άμεση και φαίνεται ψιλοανθρώπινη. Έχει σαφως την υπερβολή σε εκφράσεις όπως κάθε σωστός τιλεβιζιόνις αλλα δεν ένοιωσα προς το παρόν να μου μειώνει την νοημοσύνη.
Η τύπισα απο το τίποτα, με σκατα παιδική ζωή μιας και την βιασαν στα 9 της, κατάφερε να γίνει η βασίλισσα των μιντια. Είναι η πιο πλουσια μαυρη στον κόσμο και επίσης αυτη με τι περισσότερες φιλανθρωπίες. Not bad at all. Μπορώ άνετα να κάνω συγκρίσεις με τις πίπες και τα κωλογλυφτράκια τα εγχώρια. 'Αμα δεν έχεις μυαλό έχεις άλλα προσόντα. Η οπρενα δεν ήταν ψιλή ξανθιά. Ηταν μαυρού χοντρη αλλα με εγκέφαλο. Στην ελλάδα θα είχε την καταπλικτική καριέρα το πολύ της αρχικαθαρίστριας η οποία θα φιλοσοφούσε ανάμεσα στο ξεσκόνισμα και στο σούρωμα της σφουγγαρίστρας.
Απλά είχε την τύχη να γεννηθεί αλλού. Αυτά τωρα βαρέθηκα και έχει ξεκινήσει ήδη το σόου της...
DAN

9 σχόλια:

Φοίβη είπε...

καλημερουδια!
ξυπνάμε με τον ίδιο τρόπο... σερφ στο νετ...μόνο που εγώ ακούω Τράγκα το πρωί (αυτός μου κάνει εμένα... ουδείς τέλειος...)

τα λέμε

Μαγδαληνή

Me_To_aSeToN_STo_XeRi είπε...

καλές παρουσιάσεις βιβλίων

korinoskilo είπε...

καλη ειναι ... βλεπετε.... μερικα θεματα ειναι πολυ ενδιαφερον αλλα παλι ειναι καθαρα κατινε οπως σε ολες αυτες τις εκπομπες :))
το οτι τα καταφερε χαλαλι της :)


καλημερα νταν

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Maria είπε...

Genika an tin psaxneis me tetoia show exei poli prama.
Oprah,Letterman,Kimmel,DeGeneris
...blah....blah
...Ta vlepeis kai meta apo ena diastima(xronon i eti fotos) ta vlepeis sto greek tv.
As copiaroume para na valoume kana mialo na doulepsei.

dsquared είπε...

@olous
ksero pos ine katino ekpompes alla parola afta ine eti fotos anoteres apo tis antistixes dikies mas. episis i sigkekrimeni exei mia amesotita pou mou aresei

Ατίθασος ενήλικας είπε...

Εεε! …Καλημέρα!
Η Oprah είναι μάγκας!


( Κάτι μου λέει ότι θα χωθεί και
στην πολιτική )

gnostosagnostos είπε...

re dan που εχεις δει να ειναι καποιος πραγματικα καλος και να τον προβαλουν τοσο πολυ?

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Καλά, χάλια είναι, αλλά συμφωνώ μαζί σου για το μυαλό κι όχι τη χαζομάρα που επικρατεί στο Ελλαδιστάν!...