Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Κλαψ!


Αρχιδια... Ειμαι στεναχωρημενη σημερις... Γιατι ε? Γιατι το προηγουμενο προτζεκτακι πηγε κατα διαολου... Με επιασε η φωνη της λογικής μου και με ξεκουφανε..."Που πας μωρη μαγδαλω" μου είπε "να φορτωθεις και άλλο όχημα στο κεφάλι σου"
Και γω της ειπα.. Γιατι καλέ... μωρα σκυλια δεν έχω τι πειράζει να έχω ακόμα ένα για να παίζω???? ΕΕΕΕΕΕΕ??
Προς στιγμην φανηκε πως την έπεισα και εβγαλε το σκασμό... Σκατά... Μετα απο λίγο ξαναχτύπησε..."Καλα μαρή, δεν ντρέπεσαι? Τοσο επιφανειακή μπαρουφα είσαι? Εδω ο κόσμος καίγεται και το μουνι χτενίζεται, Grow up επιτέλους, γίνει ένα τουλαχιστον υπεύθυνο καθήκι (γιατί καθήκι είσαι ούτως η άλλως)"
Μπα που να σκάσεις σκέφτηκα και είπα να την αγνοήσω... Βρήκα και ένα καλό ντιλι με τρελο βεσπόνι του 81 και πάνω που ήταν έτοιμη, ξαναχτύπησε η καριολα....
"Να δω που σκατα θα τα βάλεις και τα 4 άμα θελήσεις να πας κάπου αλλου (το ξέρει αυτό γιατι τα 10 τελευταία χρόνια αλλώνιζα τη γη)... Στον κώλο σου... και τα 3 πολλά είναι, αιντε σοβαρέψου"
"Μα... μα αφούξέρεις.. έπασχα απο νόστο και δεν θέλω να ξαναφύγω απο την μπουρδελοελλάδα, been there, done that..."
Σιωπή... και αυτή η σιωπή ήταν που με έπεισε... και όχι μόνο με έπεισε να μην πάρω κάτι άλλο, αλλα και να αρχίσω να αποχωρίζωμαι και αυτά που έχω... Μάλλον ένοιωσα πνίξιμο, σαν να έχω πάνω μου ένα βάρος...
Και θυμήθηκα την εικόνα ενός κοπρίτη, μια φορά που δουλευα εκτός Αττικής και μέσα απο το παραθυρι του πουλμανακιού, που μετεφερε τους σκλάβους στη φάμπρικα, κοιταξα με ζήλια το ζωντανό...
Και σκέφτηκα "Μαλάκα μου... κοιτα τον, όλο του το είναι το κουβαλάει πάνω του, παντου και δεν έχει τίποτα να τον κρατάει κάπου... Τόσο ελευθερία πως την αντέχει...."
DAN

18 σχόλια:

gnostosagnostos είπε...

.......................?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Σούλα Φρίκη είπε...

κάποιοι θε να παίρνουνε.
κάποιοι θε να φκιάνονται. (με τα μη παρθέντα)
όταν δε θε πολύ το πρώτο, θε πιο πολύ το δεύτερο.
" been there, done that..."

dsquared είπε...

@ Soula
Soulara, sosta to etheses.. ine gnosto kai os sindromo tou apenanti... Opou kai na ise, thes na pas apenanti...
DAN

delfinoula είπε...

I know the feeling.....

Καλημέρες.

Stamskoup είπε...

..μη την ακούς την φωνή της λογικής γιατί όλο μαλακίες λέει Dan! .. και σε προκαλώ να μου βρεις ΕΝΑΝ (1) άνθρωπα που παρέμεινε άνθρωπας ακούγοντας την φωνή της λογικής (..αλήθεια, για ποιά λογική μιλάμε.. την δική μας ή ..ποιανού αραγε;) ..ο κόπρος που είδες αν άκουγε την λογική του θα έκανε τσαλίμια στο αφεντικό του δεμένος απο αλυσσίδα τώρα.. τράβα πάρε το Βεσπίδιο, φτιάξτο όπως γουστάρεις..και όταν ξανακούς την φωνή της λογικής, καβάλα την και φύγε για βόλτα!
Υ.Γ. ..και ΄γω σαν "Μαλάκας" έχω φάει τα συκώτια μου να φτιάξω το BMW μού όπως θέλω αντί να μαζεύω λεφτακια να βάζω στην άκρη ..και ακόμη το φτιάχνω, και για πάντα θα το τελειοποιώ ..και είναι απο τα λίγα πράγματα που μπορώ να χαίρομαι!

dsquared είπε...

@psarokokalo
ti le kale? ta ksexases ola? Pou molis sou to ipa epathes 3pla egkefalika kai mou ipes oti ime aniati periptosi? POu an ixa kathrefti ekeini tin ora na evlepes ti mouri sou tha pathenes trofiki dilitiriasi!
kai ta ksexases ola afta?
e vevea ti na perimeneis apo ena psari....
2 defterolepta ola kai ola
DAN

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
dsquared είπε...

@ mpampis
exo raptomixani kai mixani tou kima...sto megethos sou tamam...
@psarokokkalo
De katalavaaaaaaa pou tha mou kaneis kai kritiki kinimatografou... de ftanei pou mia fora akousa ti gamognomi sas mou ti lete kai apo pano..
@ olous
I DIN kai to psarokokkalo ftene giafti tin epifitisi logikis pou epatha sta kala kathoumena! Aftes me kraksane... kai tora mou ti lene apo pano...
DAN

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
dsquared είπε...

-Παραλογο?
-ναι?
-Μπορεις να στειλεις μια vespa στο δυο?
_Eftaseeeee

Din

Me_To_aSeToN_STo_XeRi είπε...

Δύσκολα. Πολύ δύσκολα. Η τόση ελευθερία θέλει μαγκιά που λίγοι διαθέτουν.

gnostosagnostos είπε...

ΑΣΧΕΤΟΝ... αλλα ..din..που σκατα χαθηκες εσυ?
Ρωταει η υπολοιπη συμμορια...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

"Μαλάκα μου... κοιτα τον, όλο του το είναι το κουβαλάει πάνω του, παντου και δεν έχει τίποτα να τον κρατάει κάπου... Τόσο ελευθερία πως την αντέχει...."
Ωραία!...

Πάρτην, μωρέ, τη βέσπα, μη σου μείνει απωθυμένο!...