Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

Χριστουγεννο

Το καλό με τισ γιορτες ειναι πως αδειαζουν τα παντα. Βεβαι υπαρχει και το παραδοξο της επικίνδυνης οδηγησης σε τελειους αδειους δρόμους. Πως στο διαλα γινεται να οδηγας εσυ πχ. και μετα απο 2 χιλιομετρα να βλέπεις καπου με την άκρη του ματιου σου ένα αλλο αυτοκίνητο και όλος ο άλλος δρόμος άδειος και να τα καταφέρνεις να τρακάρετε? Δεν είναι παράδοξο? Δεν πρέπει να μπει στο γκίνες? Να μπει παρακαλω.
Το λοιπόν πήρα το ipod touch. Eξαιρετική συσκευή την προτεινω ανεπιφυλαχτα. Καταπληκτική ποιότητα ήχου ( που αυτος είναι ο λόγος που το παίρνεις). Αβιαστο σεταρισμα για wifi δύκτια και πολύ άνετο surfirisma στο ιντερνετι. Η οθόνη του είναι αξιοπρεπέστατη και ευτηχως η touch λειτουργεία δεν έχει καποιο θέμα. Στα μειον του η τιμή, αλλα παιδια σκυλια δεν έχω οποτε χέστηκα.
Αρκετα με την τεχνολογία. Γαμώτο έχω φάει το σύμπαν. Ότι έχασα τόσο καιρό θα το πάρω μέσα σε 15 μέρες. Καθισιο και φαί... Μαλάκια... Γιαυτό θα πιεστω να πάω αύριο για κολύμπι μπας και νομίσψ οτι κάτι έκανα...
DAN

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Na pas gia kolympi kai na to rapsis boubalopaido, se ligo 8a tros kai an8ropous (auto den einaikako, exo mia lista na stin doso na kaneis psyxiko sthn an8ropothta).

Maria είπε...

ti kanei to i pod touch leei?
"Αβιαστο σεταρισμα για wifi δύκτια και πολύ άνετο surfirisma στο ιντερνετι".
what the fuck?
na tin epatha opos tin dslr pou anakalipsa meta apo 6 mines oti exei auto focus?opos kai i pio apli fotografiki mixani.....
ennoeis to i tunes?
alithia
ti ennoeis?