Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Unfucking Unbelievable

Θελω να πω, εκει που τι μια μερα είσαι ξαπλα στην άμμο με απεριοριστο ήλιο θαλασσα και όλο αυτο το πακετακι, προσγειωνεσαι ανωμαλα. Επιστροφη στη πόλη μετα απο διακοπές και με τις χειροτερες καιρικες συνθηκες. Μπουμπουνιζει και βρεχει απο χθες που έσκασα μυτη, συννεφια, μουνταδα, τι αλλο θέλει το πλάσμα για να αισθανθει σκατα και να αποφασισει αισιοδοξα... ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...νταξ, καιρε το καταλάβαμεεεε, τελειωσε το καλοκαιρι.
Εκτος αυτου ενδεικτικο μαλακιας επιστροφης η τηλεόραση. Μαλακα δε θελω να ξαναδω. Την έχω βαλει να παιζει σιωπηλα και μερικες στιγμες βλέπω να σουργελα που αλωνιζουν στα γαμοκαναλα. Ειμαστε σοβαροι? Ολοι οι αποτυχημενοι πλασαρουν εξυπναδα και μουρη και εντωμεταξυ ειναι για τα σκουπιδια οι φατσες τους οι εκφρασεις τους και το απεριοριστο ΨΕΜΑ που εκπεμπουν. Γιαουρτωστε, γιουχαρετε, φτυστε όποιον τηλεορασακια κυκλοφορει απο διπλα για να καταλαβουν. Να φανταστεις οτι δεν τους ακουγα και ομως ενοιωθα οργη και ακατασχετη επιθυμια να τους πλακωσω στις αναποδες (και αμα μου κατσει θα το κανω...)
Ωραιες ήταν οι διακοπες αλλα όπως ολα τα ωραια τελειωσαν γρηγορα. Να δουμε που στο διαλα θα βρω κουραγιο να περασω το χειμωνα. Και φυσικα οποως καθε μετα απο τις διακοπες σταδιο, ο κοσμος παιρνει τις σημαντικοτερες μαλακιες αποφασεις, ετσι και γωα αποφασισα πως θα αρχισω ξανα muay thai και θα μαθω μια ξενη γλωσσα... Ειδομεν...
Προς το παρον παω να γραψω ενα αρθρο που χρωστω και θα επανελθω...
DAN

Δεν υπάρχουν σχόλια: