Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Αγανακτα!


Το λοιπόν κατεβηκα στα Συνταγματα... Μαλακίες.. Πεστε να με φάτε (so twitting...) αλλά οι επαναστάσεις δεν γίνονται με σουβλάκι, μπύρεσ και μουτζες. Οι επαναστασεις που έπιασαν τοπο, σορυ που θα σας το πω, αλλα ήταν όλες βίαιες. Αλλιώς δνε αλλαζει τίποτα. Απο έξω εμείς μουτζες και απο μέσα αυτοί θα ξύνουν το αρχίδι τους (το οποιο θα κλάσουν οι απέξω).
Τόσο λάθος προσέγγιση... Συν τοις άλλοις που στο διάλα συνδικαλίστηκαν οι σουβλατζίδες και οι πάγκοι και γινονται συνελευσεις για το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν και πάμε πάλι απο την αρχη.
Στο τέλος θα φαγωθουν οι απέξω μεταξύ τους με τα συνδικαλιστικά και τα κομματικά τους και μετα θα φύγουν ολοι για δανεικές διακοπές.
μαλάκες δηλαδή έλεος...
Μια σωστη μαλακία δεν μπορούμε να κάνουμε ποτέ? Αν πραγματι θέλουμε αλλαγη, μιας και συχναζουμε απ' εξω απο το μπουρδέλο ας πάμε και μια βόλτα μέσα.. Και σιγα ποιος θα σταματήσει ακριβως 50.000 κόσμο?
Ο μπάτσακος των 900 ευρω που το παιζει μάγκας? Πατατες θα κλάσει και χέστηκε στην τελικη. Έλα να πάμε μια βόλτα μέσα και έλεος πια με τις μουτζες...
Οι μουτζες δεν κανουν τις ανατροπές.
ΥΓ. Αμα ποτέ γίνει αυτό κρατηστε μου τον Παπακωνσταντίνου, αυτόν για μένα ειδικά...
DAN

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους και μια σοβαρη αναρτηση...Ετσι ακριβως τα ειδα κι εγω τα πραματα...Στρωνεις σιγα σιγα...

Εμενα κρατηστε μου την Ευα Καιλη παντως...

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Αυτό ακριβώς είπα κι έπεσαν να με φάνε οι πιο πολλοί.Νομίζουν ότι επειδή σηκώθηκαν απ΄τον καναπέ έκλασαν μια μάντρα στην κυβέρνηση.Οκ πολύ καλό το γεγονός ότι βγήκε τόσος κόσμος να διαμαρτυρηθεί αλλά μέχρι εκεί.Αμφιβάλλω για το πόσοι απ΄αυτούς είναι εκεί συνειδητά και πόσοι θα είναι ακόμη μέχρι να μπει Αύγουστος και να πηγαινοέρχεται ο Στρίντζης Λάινς!Μακάρι να βγώ ψεύτρα....

Λόλα είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο ----> "Αν πραγματι θέλουμε αλλαγη, μιας και συχναζουμε απ' εξω απο το μπουρδέλο ας πάμε και μια βόλτα μέσα.. Και σιγα ποιος θα σταματήσει ακριβως 50.000 κόσμο?"

Καλως σας βρηκα κυριες μου! :)

ασωτος γιος είπε...

εχει να γραψει η Coula εδω , εξαλλη θα γινει χαχχα
δυστυχως συμφωνω
αμα δε πεσει πηλινο κεσεδακι με γιαουρτι στη κεφαλα ολων ομως και του καραμαν-αλη που κρυβεται και δεν ξερω δεν απαντω -εγκο -ντεν- ειμαι ελληνα-

dsquared είπε...

@net
Ama eixeis diavasei to blog afto apo tin arxi tha deis oti oi perisoteres anartiseis ine etsi. Alla ok kala pou mou edoses tin efxi sou. Iremisa tora
@kirki
Aftes oi malakies mas fagane. Mises doulies se ola. Makari kai ego na vgo pseftra, alla den to vlepo.
@Lola
Akrivos re pousti mou.. pios tha mas stamatisei? KANENAS! Apla imaste mono gia ta panigiria, stin kirioleksia. welcome lipon!
@asotos
o keses ine light stuff. Opos sti galiki epanastasi thelei.. Laimitomo kai pano...
DAN

the elf at bay είπε...

@DAN

Συμφωνώ απόλυτα, για τον πούτσο καβάλα για αυτό κι έχουμε πρωθυπουργούς που μας αξίζουν βλ. ΓΑΠ.

@NET MAN

Στο αφιερώνω: http://twitter.com/#!/theelfatbay/statuses/79908585034887168

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Έχω μια απορία: πόσοι από αυτούς που σε σημερινή δημοσκόπηση δίνουν 31% στη ΝΔ και 27% στο ΠΑΣΟΚ (αφήνω κατά μέρος την αποχή που και αυτή, σε τελική ανάλυση, ψήφος στους δύο προηγούμενους σημαίνει) είναι ταυτοχρόνως και Αγανακτισμένοι;
(Και έχω την αίσθηση ότι τα νούμερα δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα)

Τον Παπακωνσταντίνου τον θέλω κι εγώ, γιατί αναζητώ ικανά και αποτελεσματικά στελέχη που πέφτουν πάντα μέσα στις προβλέψεις τους

Manolog3 είπε...

Το λεω απο την πρωτη μερα, με ειρηνικες επαναστασεις ποτε δεν αλλαξε τιποτα? Ουτε εδω ουτε πουθενα!

Δεν διαφωνω με την αγανακτηση των πολιτων, καλα κανουν και ειναι εκει, μαγκια τους και καπελο τους. Απλα αυτοι απ' εξω και οι αλλοι μεσα να ετοιμαζουν το νεο κοψιμο μισθων που θα γινει σε λιγες μερες.

Καποτε ειχε γραψει ο Γκατσος

"Με φωτια και με μαχαιρι παντα ο κοσμος προχωρει..

κατι ηξερε!! :)

dsquared είπε...

@Katakouzinos
Nai nai, tetoia ikana stelexi plesiosan afti ti xora kai ftasame sta ipsi. Ama douleve se idiotiki eteria oute kan klitiras den tha itan ikanos na ine o tipotas..
@Manolog3
Ok, to katalaveno ego esi kai Gkatsos... Oi ipolipoi giati arnounte na doun ta aftonoita? Diladi ti perimenoun meafto?
DAN

Stamskoup είπε...

από ποιούς ζητάς αρχίδια και τσαμπουκά βρε Dan? από τα χεσμένα, χρεωμένα, χαντακωμένα μαλακιστήρια; ..ο μόνος λόγος που κατέβηκαν ηταν επειδή σιγουρεύτηκαν (τους διαβεβαίωσαν, και συνεχίζουν να το υπενθυμίζουν με κάθε ευκαιρία) ότι δεν θα πάθουν τίποτα, δεν θα τους συμβεί τίποτα,δεν θα τους χαρακτηρίσει κανείς .. επανάσταση με εγγύηση ακεραιότητας.
Και τους λείπει και η δημιουργική σκέψη να σπάσουμε καμια πλάκα τουλάχιστον!! ..μούντζες ρίχτε στον καθρέφτη σας μπαρμπάδες και θειτσόνια ...κανα βυτίο με σκατά, μπορείτε να κλέψετε και να το αδειάσετε στα σκαλιά ; !!

Ανώνυμος είπε...

Έχω προτείνει άπειρες φορές, να μπουμε μέσα!
Και στη τελική όχι μονο να το καψουμε το μπουρδέλο και να πάρουμε παραμάζωμα και τους 300 και τους παρατρεχαμενους, αλλα ειναι καιρος να αναλάβουμε εμεις.

Προς το παρόν τα κοτσια δεν τα εχουμε ολοι! Προτιμάμε τις ειρηνικες διαδηλωσεις μέχρι που να μας εξωθήσει η αδιαφορία τους στη βία.

Το εχω πει κι εγω πως με το καλο και το άγιο,δουλειά δε γίνεται!
Μα θέλει χρονο για να συνειδητοποιησει ο Έλληνας πως πεθαναν αυτα τα κομματα που υπάρχουν και πως πρεπει να οργανωθουν αλλα!

Θα δειξει..

Ο παγκος με τα σουβλακια αξιζει σχολιασμου απο εκεινους που απλά κατεβηκαν για περιεργεια! Οσοι κατεβαινουν επι της ουσιας χεστηκανε και για τα σουβλάκια και τα μπυρόνια και για ολα τα συνοδευτικά πανηγυριου!

@ Μαγισσα Κιρκη,
εσυ δεν ειπες μονο αυτο, αλλα ας μην το σχολιάσω!!!

@Ασωτος γιος,
δε με εμπιστευεσαι ε;

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Coula όχι δεν έγραψα μόνο αυτό. Έγραψα κι άλλα που αποτελούν απλά τη γνώμη μου και που είχαν σχέση με το συγκεκριμένο θέμα και τίποτα περισσότερο. Θα μπορούσα να το είχα πάρει πατριωτικά και να επιτίθεμαι όπου βλέπω τον επαναστάτη Ποπολάρο αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία.Βαριέμαι. Ο καθένας έχει την άποψή του κι όποιος πιστεύει ότι έτσι θα αλλάξει η ζωή μας, μπράβο του.Αλλά θα συμφωνήσω με τον κύριο Κατακουζηνό.Εξάλλου δεν είναι τυχαίο που λόγω του τριημέρου η κίνηση έπεσε στο 70%. Που να αγανακτεί κανείς τώρα; Πάμε για καμια βουτιά! :p

Αμερικλάνος είπε...

Μα τι ΣΚΑΤΑ πρόβλημα έχετε με τα σουβλάκια πια? Ρωτήστε και μας που έχουμε να βάλουμε καθως πρέπει βρώμικο σουβλάκι στο στόμα μας 10 μήνες!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΤΑ ΔΩ!! ΚΑΙ ΦΕΤΑ!

ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΝΑ ΠΑΡΤΑ

Επίσης, πες στην ντιν να σκαρφαλώσει να βγει από την τρύπα που άνοιξε η γη και την κατάπιε, έχει πέσει βαρεμάρα και μια ντιν χρειάζεται.

Ευχαριστώ