Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Καποια στιγμη θα ρθειτε στα λογια μου


...δυστυχως. Δεν ξαναπηγα Συνταγμα γιατι οπως εχω πει χιλιαδες φορες οι επαναστασεις δεν γινονται με μπυρες και σουβλακια, ουτε καλαμποκι ψητό, ουτε καν μουτζες.
Οι επαναστασεις θελουν δραση και φασαρια και βια κλπ..
Οποτε λοιπον αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του ο Βενιζελος που εχει φαγωθει εδω και 10ετιες να γινει ο απολυτος αρχοντας.
Δεν ειναι θεμα χρηματων γιαυτον και φαινεται, εχει μεγαλο θεμα με την δοξα ο συγκεκριμενος και αυτο φαινεται.
Την εχει δει υπερανω όλων, παντα ετσι την εβλεπε, διοτι ομιλουσε σωστα την ελληνικην (τη μαλακια και αυτο ρε πουστη! Οποιος μιλαει σωστα τα ελληνικα θεωρει τον εαυτο του θεο και θεωρειται ετσι απο πολλους κομπλεξικους που ουτως η άλλως θεωρουν τους εαυτους τους αγραμματους.) Προσωπικα στο μουνι μου για το πως μιλαει ο καθενας τα ελληνικα. Με ενδιαφερουν οι πραξεις γενικώς σε ολες τις εκφανσεις της ζωής μου και οχι τα λογια.
Οποτε συνεχιζω. Ο βενιζελος οπως δειχνει το θεμα, εκτος απο παραδοσιακα διαπλεκομενος με δημοσιογραφικούς οργανισμους που φαγωθηκαν και αυτοι χρονια να παρει ενα αξιωμα το μπουμπουκι, δεν θα κανει τιποτε απο αυτα που πρεπει.
Τι πρεπει να κανει? Αναπτυξη και τιποτε αλλο δεν χρειαζεται αυτη η χωρα. (και παιδεια αλλα τωρα αυτο ειναι γαμησε μας...)
Αλλα χονδρε μου φιλε και εσυ... Αναπτυξη δεν γινεται με φοροκαταιγιδα της οποιας τα εσοδα θα πανε ως δανεια σε φιλαρακια σου που σε στηριζουν.
Αναπτυξη θα γινει μονο με το αντιθετο.
Αλλα αρχιδια λεω, οποτε μη δινεις σημασια.
Συνεχιζω για τους αγανακτισμενους πολιτες ολης της χωρας και ουχι μονο της Πλατειας.
Δυστηχως κολλητοι, η κατασταση με δαυτους θα παει κατα διαολου και τα πραγματα για τον λαο όλο και χειροτερα. Οποτε οταν θα αρχισετε να ψοφολυσσατε τοτε θα ρθειτε αναγκαστικα στα λόγια μου.
Οταν δεν θα εχετε ουτε καν να πιειτε το φραπε σας, τοτε θα παρετε το καδρονι και τι να κλασει ο Ματατζης (που ουτως η αλλως κλασμενος είναι)
Δυστυχως ο λαος αυτος δεν ειναι της πρόληψης αλλα της θεραπείας.
Αλλα οκ, ετσι οπως παει το θεμα, το καδρονι δεν θα αποφευχτει, οποτε χεστηκα, στα λογια μου θα ρθειτε...
DAN

12 σχόλια:

ασωτος γιος είπε...

ΕΓΩ ΗΡΘΑ ηδη στα λογια σου

Ωκεανός είπε...

Σωστή.Οπου δεν ακούγεται αηδόνι ακούγεται καλάσνικωφ.

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Θα συμφωνήσω, αν και αυτό με τα ελληνικά δεν με πολυσυμφέρει, γιατί εκεί στηρίζω τις μπούρδες που γράφω (να, σαν τον Βενιζέλο).
Και τα μέτρα του είναι χειρότερα από αυτά του Παπακωνσταντίνου, αλλά είδατε τι ωραία που τα λέει; Χαίρεσαι να πληρώνεις!

nefelokokkugia είπε...

Με τα σουβλάκια θα κάνουμε επανάσταση ωρεεε?
Αν δε χυθεί αίμα...
Δυστυχώς.
Φιλιά Din και Dan

Emperor είπε...

Η βία φέρνει βία. Και δε δείχνει δύναμη...

mahler76 είπε...

πάντως το κίνημα των αγανακτισμένων δεν έχει μέχρι στιγμής προσφέρει τίποτα πέρα από ένα καλό άλλοθι σε εμάς οτι δεν καθόμαστε στον καναπέ.

moutro είπε...

Η επανάσταση έχει διαφορετικούς θύτες και θύματα από την προηγούμενη κατάσταση. Αφού μέχρι στιγμής παραμένουν ίδιοι οι θύτες και ίδια τα θύματα δεν υπάρχει επανάσταση. Επίσης θεωρώ πως όταν αγανακτάς πρέπει να ρίξεις και καμμιά ροχάλα.Αλλιώς παίζουμε τις κουμπάρες και κάνουμε χαβαλέ με φραπόγαλο στο σύνταγμα αντί για τους διόσκουρους.
Παιδεία είπες? και πόσο κάνει?

Heliotypon είπε...

'Ετσι είμαστε μιά ζωή. Αντί να χτυπάμε τον γάϊδαρο χτυπάμε το σαμάρι. "Ανάπτυξη" ακούω! Και πώς να γίνει η ανάπτυξη με το πανηγυράκι του συντάγματος; Ξαφνικά βρήκαμε τρόπο αντίδρασης και ησυχάσαμε με τη συνείδησή μας: "Πάμ' σύνταγμα;" (Πώς έλεγε ο Τζίμης/Λαζόπουλος "Πάμ' πλατεία;" Η ανάπτυξη θέλει στρώσιμο κώλου. Δουλειά, ψάξιμο, ιδέες, ψυχραιμία, κόπο. Με μούτζες στη Βουλή δεν γίνεται, σίγουρα. Και δεν θα έρθει ούτε από Βενιζέλους ούτε από Σαμαράδες ούτε από ΠΑΜΕ και Τσίπρα. Θα έρθει (αν ποτέ έρθει και δεν μας προσπεράσει για να πάει π.χ. Πορτογαλία) με την ιδιωτική πρωτοβουλία, τις εξαγωγές, τον τουρισμό, τη ναυτιλία, κόντρα στς προσπάθειες του ηλίθιου και κομματοσκυλικού συνδικαλισμού να πισωγυρίσουμε... ακόμα πιο πολύ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

OVERPROTECTED : http://anisixos.blogspot.com/2011/06/overprotected.html

Αμερικλάνος είπε...

Με γεια η νέα φάτσα!

ΕγΩ είπε...

Ωραία, τώρα που όλα έχουν τελειώσει, δεν αισθάνεται κανείς οτι καλά ήταν που υπήρχαν και οι αγανακτισμένοι; Και όχι διοτι ήταν και αυτοί μια λύσις...
Άποψή μου. Πιστεύω ότι μια μαζική θέληση, ένα υψωμένο χέρι (πόσο μάλλον όταν αυτά τα χέρια ειναι χιλιάδες), δεν πάνε ποτέ χαμένα.