Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Η γενια των καραγκιοζηδων



Η προηγουμενη γενια απο μας τους σημερινους 30+ ηταν η γενια των λαμογιων. Στρωθηκαν στην εξουσια τα φαγανε ολα καταστρεψαν την χωρα κλπ..Κάτι το οποίο είχε τραγική επίπτωση σε μας.
Εμεις πάλι, ως άμυνα, ως τρόπο επιβίωσης, γιναμε απλά η γενια των καραγκιόζηδων.
Γελοια ανθρωπάκια που προσπαθουν να κανουν τα παντα για να βρουν μμια θέση στον ήλιο.
Κατακλυζόμαστε λοιπόν απο την γενια μας μέσω από τα γνωστα ΜΜΕ και δυστηχως οι μαλακίες έχουν εξαπλωθει και στο μη παραδοσιακο μέσω αυτό εδω του ιντερνετιου.
Τοσα χρονια την είχαμε γλυτωσει γιατι ο κάθε καραγκιοζ πλέιερ/χλιαχλιας δεν ήξερε ουτε καν τι ήταν το ποντίκι. Άσε που το θεωρουσε και πολυ ξενερωτο να ασχολείται κάποιος με κάτι λάλλο εκτός πο το πουλί του, τα ενισυμένα αυτοκίνητα και τα καρεκλογκομενάκια στα μπαρς.
Το να ξέρεις απο κομπιουτερ παλιοτερα ήταν κάτι σα βρισια του στυλ "Τι να κάνει μωρε και αυτος ο αγάμητος, βρήκε κάτι να ασχολειται. Ενω εγώ ο μαγκας ο γαμιας εχω real life.."
Αρχιδια είχε ο σαβουρογάμης και απο τη στιγμη που ανακαλυψε πως μπορει να γαμησει και μεσω υπολογιστη άρχισε να ασχολειται. Οχι τιποτε σοβαρο.. Μη φανταστεις.. Απλα εμαθε τα βασικα για το φεισμπουκι τις αναρτησεις και έτσι ειναι και αυτο στο τρεντ.
Παρομοιως καραγκιοζακια που θελουν να γινουν media persones επενδυσαν λιγο απο το χρονο τους στο να μαθουν και αυτοι/ες πως λειτουργει το ρημαδι το ιντερνετι για να εχουν και αυτοι άποψη και να φαινεται η μουρακλα τους.
Και ετσι γεμισαμε ασοβαρα ανθρωποακια της γενιας μου που λόγω της κρίσης στον τυπο και της ανεργίας κουβαλήθηκαν εδω.
Έτσι λοιπόν βλεπω τα νεα κυμματα της ελληνικης μπλογκοσφαιρας να μετακομιζουν απο τα παραδοσιακα μέσα στον κυβερνοχωρο. Ατομακια τυπου Καρτσωνα κλπ.. και αλλων καραγκιοζηδων ξαφνικα βρηκαν νεο χωρο να τον γαμησουν με τις μαλακίες τους.

Δυο τινά: Πολλες φορές σκεφτομαι να κάνω ένα server takedown σε κατι τέτοιους γελοιους ιστοτοπους, ετσι για πλάκα...Βαριεμε.. Την πραγματικη δύναμη σε αυτο το μέσο την έχουμε όλοι αυτοι την φορά και όχι μονο οι καναλάρχες και οι εκδοτες οι οποιοι μας φέσοναν τα τσολια και τις απόψεις τους τόσο καιρό.
Οπότε δε μας γαματε με τα σπονσοραρισμενα μπλογκς του κώλου, ξανα κατευθηνόμενα και απο δω...
Αιντε ρε ουστ απο κει οπου ήρθατε τελειωμενα τηλεσκουπίδια...
DAN

6 σχόλια:

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Όχι μόνο είμαστε η γενιά των καραγκιόζηδων, αλλά με τόση σήψη γύρω μας έχουμε καταντήσει να είμαστε και οι λιγότεροι. Άρα δεν είμαστε αρκετοί για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Ό μόνος τρόπος για να γίνουμε περισσότεροι είναι να μειωθούν οι απατεώνες. Γίνεται;;;

mahler76 είπε...

τι, μπορείς να ρίξεις ένα μπλόγκ? αχ πές μου πώς? επίσης το βλήμα η Νίκη έχει μπλόγκ??? ήρθε το τέλος!!!!

dsquared είπε...

Ειναι ενα site αυτονων ουσιαστικα. τα sites πεφτουν διαρκως. όλα τα βληματα εχουν πλέον απο ενα site να το παιζουν αφεντικα.
DAN

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Ναι μωρέ, επειδή έχει πέσει η διαφήμιση στο έντυπο και στην τηλεόραση πάει κάθε πικραμένος κι ανοίγει ένα μπλόγκ-σάιτ, στο οποίο φέρνει δυο τρία "δυνατά" ονόματα και καλά μοντέλα (πες βίζιτες) για να προσελκύσει πελάτες αφού η διαφήμιση στο ίντερνετ κοστίζει πολύ λιγότερο. Μυρίστηκαν ψητό κι ήρθαν να τα γαμήσουν όλα κι εδώ όπως είπες!

ασωτος γιος είπε...

ελληνικη τιβι , 1000κ1 νυστες
κακομοιρα παιδακια πανελιστες και ξανθες σιλικονατες, σε λιγο ολοι μαζι ανεργοι
κορομηλα και μενεγακη καταστρεψαν πολλα κοριτσακια αλλα αυτες τουλαχιστον τα κονομησαν

Stamskoup είπε...

Ότι κάναμε τόσα χρόνια Dan. Φροντίζουμε την ακεραιότητα της ύπαρξης μας και δεν ασχολούμαστε με τα ομιλούντα σκατά δίπλα μας.. εντάξει ..εσχάτως έμαθαν (..ή έβαλαν κάποιον άλλον) να πληκτρολογούν κακήν κακώς.. στ' αρχίδια μας. Τα πράγματα που αξίζουν, ξέρουμε να τα ξεχωρίζουμε από παλιά ...το ΠΑΤΑ ΕΔΩ άσε να το πατάνε αυτοί που πάντα την πατούσαν!