Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Kάποιος πρέπει να πάει φυλακη

λένε οι πολιτικοι. Και οι ίδιοι αποφάσισαν ποιος. Όλη η χωρα εκτός από αυτούς. Περνώντας το νομοσχέδιο για αυτόφωρο αν κάποιος δενπληρωσει ΦΠΑ, το ξυπνοπουλι ο Υπ. Οικ. και το σμαρι του (άλλα ξυπνοπουλια χαρτογιακάδες με παχυλούς μισθούς) βρηκαν ποιος θα πάει φυλακή. Όλη η χώρα εκτός από αυτούς. Θα πάνε όλοι, εκτός απο αυτούς που φταίνε. Έτσι αποφάσισαν αυτοί που φταίνε. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.
"Εμείς οι πολιτικοί, σας γαμήσαμε, φαγαμε τις συντάξεις, τους μισθούς σας και ναι κάποιος πρέπει να τιμωρηθει. Εσείς βέβαια έτσι ώστε να μην μπορείτε να κουνηθητε καθόλου. Βέβαια είστε τόσο ζώα που ούτως η άλλως δεν κουνιέστε και μας ψηφίζετε κιόλας, αλλά λέμε just in case γιατι σφιξαμε πολύ τα λουριά μπορει να σκεφτείτε να αντιδράσετε. Αλλα φροντιζουμε να σας κοπούν οι ιδέες. Μέσα σε μπουντρουμι γιατι δεν πλήρωσες το χιλιάρικο που όφειλες μαγαζάτορα ενω εμείς που γαμήσαμε τα δις θα είμεθα απέξω να φάμε και τα υπόλοιπα."
Μετα τιμής
Οι πολιτικοί σας.
DAN

4 σχόλια:

Μάγισσα Κίρκη είπε...

RESPECT με όλη τη σημασία.Σε ια παράγραφο τα είπες όλα.

Κίρκη

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Κατά κάποιο τρόπο, αυτό που λες μού φαίνεται αισιόδοξο.
Σκάβουν το λάκο τους γρηγορότερα. Όσο μάς ζορίζουν, τόσο πιο έντονα θα ξεσηκωθούμε. Δε μπορούν να μας βάλουν όλους φυλακή. Είναι ήδη κατάμεστες. Περισσότερος κόσμος απλά θα οδηγήσει σε εξεγέρσεις που θα είναι το έναυσμα για να γίνει της... Τυνισίας γρηγορότερα...

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Έτσι, να αρχίζουμε να πωρωνόμαστε όλοι σιγα-σιγά.

dsquared είπε...

@kirki
merci kai evge gia ta mora kai ta vivlia! paragogiki xronia eixes
@egklo
kati tetoio exo sto mou mou edo kai poli kairo, alla ides? Oi tinisioi eksegerthikan, emeis akoma...
@kaliteros
poromenoi imetha!