Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Γ(ρ)αμμα (σ)τον Υπουργο Οικονομικων

Αγαπητε.
Ξέρω πως είδες την νέα θεση που σου έδωσε ο Παπανδρεου ως ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ευκαιρία να αναδείξεις το ταλεντο και τις γνωσεις στο επαγγελμα που σπουδασες τοσα χρόνια και σε τόσα σχολεία.
Ήταν και η Ελλάδα στην απόλυτη οικονομική κρίση και σκέφτηκες εσύ: "Καλά τώρα θα δημιουργήσω ο (που634673ς) ο ανεπαναληπτος. Θα μείνω στην Ιστορια ως ο Άνθρωπας που έβγαλε την χωρα απο τον βόθρο και τα σκατά που είναι."
Και πολύ σωστά σκέφτηκες. Μόνο που το υπολοιπο της σκεψης σου συμπεριλαμβανε φράσεις όπως "πάσει θυσία" "οσο το δυνατον πιο γρήγορα" "θα με δοξάσει ο κλάδος μου" και "οκ, προσοχη και στον κωλο μας".
Με την προσθήκη αυτων των τελευταίων στο απόλυτα σωστο σκεπτικό σου έκανες το εξής.
Τα έβαλες όλα κατω, έκανες κατι προσθέσεις, αφαιρέσεις πολλαπλασιασμούς διαιρέσεις και ότι άλλο και εβγαλες τη σούμα.
"Τόσα μου λείπουν για να δοξαστώ. Το λοιπόν, αν πάω αυτα να τα πάρω απο κει που πρεπει, θα μου κόψουν τον κώλο, και δεν θα προλάβω να γίνω ήρωας. Μπορώ όμως άνετα να τα πάρω απο τα ζώα αποκάτω που σιγα.. τι θα μου κάνουν... Θα επικαλεστω θέμα εθνικής ασφαλειας κλπ.. και θα κόψω απο δω θα κόψω απο κει και θα τα μαζεψω. Σιγα... Ο πρωθυπουργος οτι του πω θα το πιστεψει. Δύδιμος είναι και νομίζει πως κυβερνα την Σουηδία. Ότι να' ναι.. Το λοιπόν κόβω τα παντα στους πολίτες συνταξιουχους/δημοσίους, εννοειται οι ιδιωτικοι τον πουλο, ουτως η άλλως πάντα τον πουλο ήταν αυτοι... Δεν ενοχλουμε ΠΟΤΕ τους εχοντες και κατεχοντες οι οποιοι χρωστανε μεν, αλλα οκ..ο κυριος Πλουτιδης δεν ειναι πρεπον να διασυρθει..Ασε που γινονται επικυνδυνοι αυτοι και δεν ήμαστε για τσιμεντωματα, τωρα που πλησιαζει η στιγμη που θα δοξαστω...
Επίσης εννοειται πως δεν ακουμπαμε τα των πολιτικων. Ουτε τους μισθους μας ουτε τιποτα.. Ποτε δεν ξέρεις και δεν θα είμαι εγω ο μαλακας που θα βαλω τα χερια μου να βγαλω τα μάτια μου...
Οπότε βουρρρρρ. Κοβε μισθους, συνταξεις.. κλπ απο την αδύναμη μαζα που ουτως η άλλως ζωα ειναι (αφου ψηφιζει 2 κομματα εδω και 30 χρονια) και..
μαλακα μου... Θα έχω σωσει τη χώρα, θα γίνω η επιτομη των Οικονομικων, ο ακρογωνιαιος λίθος της Υπουργικής ύπαρξης. Το σημειο αναφορας για κάθε Υπ. Οικ κάθε χωρας του πλανήτη! Διοτι εγω θα έχω σωσει αυτη τη χώρα! ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!"

Έτσι λοιπον σκεφτεται και ενεργει ο αξιοτιμος.
Ρε φιλε... ετσι το κάνω και γω και δεν εχω σπουδασει και τιποτε παραπλησιο.
γαμαω τους αδυνατους που δεν εχουν τροπο υπερασπισης, δεν ενοχλω το κεφαλαιο και το παρεακι μου και ισολογιζω τα νουμερα.
καλα εισαι και μεγάλος εγκέφαλος να σε προτεινουν απο τωρα για κανα Νομπελ...
Έπισης έτσι όπως το πας δεν χρειαζεται και κανας επιστημονας να σου πει πως στο τελος τον πουλο θα κάνεις γιατι το να αφαιμαξεις απο κει που δεν υπαρχει τιποτε, ε.. τιποτε θα πάρεις και οχι μονο αυτό.
Όλα είναι αλληλενδετα και απο ήρωας και μορφη που θες να το παιξεις θα γινεις (γινεσαι ήδη) άλλος ένας ξεφτιλας γελοιος χαρτογιακας πολιτικαντης.
ΥΓ. Ημουν υπερ του ΠΑΣΟΚ...
DAN

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειναι ο Υπουργος Οικονομικων της Ελλαδας?

Η ξανθιά

Ωκεανός είπε...

Σωστή..

Heliotypon είπε...

'Ολοι οι επίδοξοι υπουργοί, πρωθυπουργοί, στρατηγοί στην Ελλάδα, μονίμως εκλιπαρούσαν (ποιόν;) να πάρουν για μιά μέρα μόνο την ποθητή θέση και θα τα έφτιαχναν ΟΛΑ! "Κάνε με μιά μέρα πρωθυπουργό" έλεγαν (και πολλοί λένε ακόμα) "και θα στα φτιάξω όλα". 'Ετσι φαίνεται είπε ο Παπακωσταντίνου, ήταν "ανοιχτή" η ώρα κι έγινε! 'Οπως έγινε κι ο Τραμπάκουλας Βοσκός παρά τω Προέδρω. Απλά πράγματα!

Ανώνυμος είπε...

istorika anagnorizo oti auti i epoxi einai mallon poli endiaferousa gia tis epomenes genees.kai mono.
ti allo menei para mono i elpida pou leei kai o Lance.
pera apo auto o malakas o Papakonstantinou,opos kai o kathe malakas tetoios tis EU safestata tha anagnorisoun mia prooptiki:rewrite the fucking books because the books I already read ain't fucking working.
Paradoxos loipon,gia auto kai mono tha pao sti gonitsa mou xamogelontas.
eyegraphic