Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Γκλετσος κλπ

Η αληθεια όταν ακουσα για την αντιδραση του Γκλετσου μου ρθαν στο νου μου διαφορα θεατρικά δρώμενα+στρεφω τα φωτα πάνω μου κλπ..
Όμως αργοτερα και ενω επλενα τα πιατα (ξέρεις το πλυσιμο πιάτων είναι μεγάλη υπόθεση. Ως και σε οδηγους Ζεν συστηνεται...ξέρει ο βουδιστης ο μοναχος λέμε...) σκεφτηκα τα κάτωθεν:
Ζωντας στο κωλοχανείο αυτό έχω σκεφτει και γω διάφορα επαναστατικα πολυ χειρότερα απο αυτό που έκανε ο ηθοποιος/δημαρχος.
Πολύ θα ήθελα να τα κάνω, αλλά δεν μπορώ. Γιατί δεν μπορώ? Γιατι αμα με πιάσουν θα ξαναδω το φως του ήλιου σε περιπου 3 ζωές απο τόρα.
πρόσεξε τώρα αναγνωστη το concept της σκέψης κάτω απο την υδροροή:
Ο Γκλέτσος πήρε μπουλντοζα και γαμισε τις μπάρες. Σωστα έπραξε απο άποψης ηθικής γιατι πλέον δεν βλέπω καμια άλλη μορφή αντιστασης στο κωλοχανείο αυτό εκτός απο κάτι τέτοια ακραία παραδείγματα. Η δικαιοσύνη άλλωστε....
Η δικαιοσύνη άλλωστε, λοιπόν, αν το έκανα εγω η ανωνυμη αυτό, δεν θα έβγαινα την άλλη μέρα αλλα του αγ. Που#$% ανήμερα, παρόλο που θα το έκανα ακριβως για το ίδιο λόγω με το ίδιο σκεπτικο κλπ..κλπ..
Τι θέλει να πει λοιπόν το ποιητή. Θέλει να πει πως σε αυτή τη χώρα δικαιώματα έχουν μόνο οι επώνυμοι και οι κατέχοντες το χρήμα ή την εξουσία. όλοι οι άλλοι κατουρήσαμε σε πηγάδι.
και απο κει και πέρα είναι θέμα τύχης αυτοι οι επώνυμοι και οι κατέχοντες να πράξουν είτε θετικά είτε αρνητικά. Φέξε μου και γλύστρησα δηλαδη.
Αυτη η πληθυσμιακη μερίδα των επωνύμων και κατεχόντων είναι ένα περίπου το πολύ 20%. Το οποίο αποφασίζει για μας το υπόλοιπο 80%.
Και με 2 μέτρα και 2 σταθμά λειτουργει και το μπουρδελο της ελληνικής δικαιοσύνης.
Έτυχε αυτη τη φορα ο επωνυμος να κάνει κάτι καλό. Συνηθως μας γαμανε τα πρέκια.
Το κοινό όμως στοιχείο είναι πως αυτοι δεν τιμωρούνται ποτέ.
Έχουν κάνει τα πάντα, πραγματα για τα οποια είναι άξιοι εκτελεστικου αποσπασματος, αλλα είναι όλοι έξω οι πατσοκοιλιάδες.
Εγώ πάλι, αν δεν πληρωσω το ΤΕΒΕ το ΦΠΑ (εχω δεν έχω δουλεια άρα και εισοδημα) θα με χώσουν μέσα.
Γαμω τις δικαιοσύνες λοιπόν, γαμώ τα κράτη.
Γαμα τους λοιπόν Γκλέτσο μιας και μπορείς και χεστηκαμε για το αν το κανεις για μαγκια και κλανια..Σημασία έχει πως μπορεις...
DAN

3 σχόλια:

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Όχι μόνο εγώ κι εσύ δεν θα βγούμε αμέσως έξω, αλλά και όταν βγούμε θα μας δείχνουν και θα λένε κοίτα τα αναρχικά στοιχεία, τα κωλόπαιδα που παίρνουν το νόμο στα χέρια τους, τα αμόρφωτα, οι ναρκωμανείς, φαινόταν αυτός/ή από μικρός οτι θα παραστρατήσει και ότι άλλη μαλακία τους κατεβεί στο κεφάλι.
Λες ρε dan να λέμε στον Γκλέτσο και κάθε Γκλέτσο να κάνει αυτά που εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε "αναίμακτα";

dsquared είπε...

@kaliteros
xmmm.. aftos to ekne logo vlakeias kai magkias. tha tou triksoun ta dontia se ligo kai tha mazeftei. akoma de to kserei kala to pexnidi.
Iparxei ena 1% na kano lathos se afto pou leo,alla... idomen..
Makari na ginei kati esto kai gia asxeto logo
DAN

tzonakos είπε...

Σε άλλες εποχές, ο Γκλέτσος θα τις γαμούσε κιόλας τις μπάρες, αυτο ειναι αλήθεια.
Ξερεις κάτι, δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με το Γκλέτσο αλλα επιτέλους ενας "επώνυμος" έκανε κάτι.
Διαβάζω σε άλλους μπλόγκερς οτι αυτο που έκανε ηταν κατι σαν υπαρκτός σοσιαλισμός απέναντι σε υποτιθέμενη σοσιαλιστική κυβέρνηση ! Κι όμως, ήταν !
Ποιός άλλος πήγε να το κάνει αυτό ;
Ας πήγαινε πχ ο Βοσκόπουλος να δεις για πότε θα του συγχωρνούσανε τα χρέη ο κόσμος, λεω τώρα πουχού ενα πρόσωπο επώνυμο.
Θα κάνουνε λέει αναδιαπραγμάτευση των διοδίων το Μάρτη και εδω λέω : LOL !!!
Δεν μπορούν !
Υπάρχουν συμβάσεις και βάσει διεθνούς δικαίου δεν μπορούν να πειραχτούν αν δεν συναινέσουν και τα δύο εμπλεκόμενα μέρη !
Για να συναινέσει ο ιδιώτης, θα ζητήσει κάτι άλλο σε αντάλλαγμα.
Κι αντε βρες Γκλέτσους μετά !