Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Τζουλια ...


το πιο αξιοπρεπες ατομο της ελληνικης showbiz αυτη τη στιγμη.
Οχι δεν ειρωνευομαι. Θεωρω πως το συγκεκριμενο ατομο είναι το πιο ειλικρινες/ανθρωπινο και αξιοπρεπες και να συμπληρωσω και το πιο όμορφο κόβει βόλτες στις οθονες μας αυτη την εποχη.
Κόσμος...
Συχαινομαι τις μαλακισμενες που την χλευαζουν. Βρε παπαρες τα ιδια και χειρότερα δεν κανετε στη μαλακισμενη γαμοζωή σας? Απλά δε πληρωνεστε για να γλυφετε εναν κλο και μια πουτσα.. Επίσης δεν σας παιρνει κιολας...
Σιχαινομαι τους μαλακισμενους που θεωρουν πως η ιδια ειναι ευκολοι και ολοι οι γαμιαδες του κοσμου μπορουν να την πηδηξουν... Χαλαρωστε θα στραβωψωλιαστε... Πάτε να το παίξετε Αντρες στο μπαζο που χαφτει τις μαλακιες σας και ξαναπηδηξτε την παλαμη σας..
Τζουλια...
Εχω καιρο να δω τοσο δυστιχισμενο ατομο να παιζει με τα χαλια του..
Τελειως μονη κατα την γνωμη μου, παγιδευμενη στο να προσπαθει να ζησει οσο το δυνατον πιο καλα μπορει .. Βιαζεται γιατι μαλλον ξερει πως η ζωη ειναι πολυ μικρη... Μπορει η δικη της να ειναι μικρότερη..
Τλπ..
Μαλακες αφηστε το κοριτσακι ησυχο.. Απλα δε βγηκε να τα πει ακομα ολα.. Και ισως να μη τα πει ποτε γιατι ειναι ντροπης πραγματα.
Απλα απο τετοιες ιστοριες ειναι καλο να μαθαινουν και οι υπόλοιποι..
Αγαπητη Τζουλια γαμα τους ολους..
Αλλα με αλλο τροπο...
Επίσης δεν σε συχαινονται ολες οι γυναικες....
(Αν και προσωπικα δεν ειναι του γουστου μου το στυλακι αυτο η γυναικα ειναι απο τα πιο γοητευτικα πλασματα που εχον ξεβρασει. Εχει τα μεγαλυτερα ανοιχτοχρωμα ματια που εχω δει και τη πιο αποκοσμη ομορφια...)
Βασικα χαλαρωσε πηγανε λιγο διακοπες, και αλλαξε παρέες..
οκ οι στρ8 αντρες θελουν να σε γαμησουν..
οι αδερφες περνουν απο σενα τη φημη σου και την αναγνωρισημοτητα
οι στρ8 γυναικες σε θεωρουν αντιζηλο και προσπαθουν να σε κανουν να φαινεσαι πιο σκουπιδι απο οτι προσπαθεις εσυ..
Οι λεσβίες ...χμμμ.. απο οτι ξερω δεν εισαι και πολυ του γουστου τους... (me included)..αρα δεν θθελουν να σε πηδηξουν ολες... Δεν σε βλεπουν ως αντιζηλο με τιποτα.... Και χεσμενη εχουν την αναγνωρισημοτητα σου..
Μηπως να το δεις λιγο καλύτερα? Κανε ενα γυναικοπαρεακι απο ατομα που δεν απειλουνται απο τη φατσα σου και αρχισε να συζητας... Νορμαλ κουβεντες.. Να χαλαρωσεις...
Και ολα θα πανε καλα...
Και ξαναλεω
Η λεξη πουστια δεν εχει βγει τυχαια...
DAN

13 σχόλια:

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Συμφωνώ μαζί σου σχετικά με την υποκριτική κριτική που δέχεται αλλά α)δεν θεωρώ αξιοπρέπεια να βγάζεις την ζωή σου στα κανάλια και να την διασύρεις β)όλοι πηδιόμαστε αλλά δεν τραβάμε όλοι με την κάμερα. Θεωρώ δε ότι πρόκειται πράγματι για ένα πολύ δυστυχισμένο άτομο, κυριολεκτικά έρμαιο των δήθεν "μάνατζερ" του κώλου που την κατευθύνουν λάθος.Μακάρι η κοπέλα αυτή να ζήσει και να είναι καλά και να μην ακούσουμε καμια μέρα "Πέθανε από υπερβολική δόση" ή καλύτερα...την πέθαναν!

Ωκεανός είπε...

Θα προτιμούσα μια πορνοστάρ(περί αυτού πρόκειται)συνειδητοποιημένη η οποία να έχει και κάποιο επίπεδο.Να βοηθάει πχ κάποιο ίδρυμα για παιδιά.Δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.Στόχος (όπως τραγουδάει και η ίδια) είναι τα λεφτά.Αυτό μαζί με το γεγονός οτι βγήκε στήν αρχή και μυξόκλαιγε πως τάχα ήταν προσωπικές στιγμές της(για να ανεβάσει τις πωλήσεις) και συγχρόνως να δηλώνει στήν εκπομπή της άλλης πορνοστάρ Τατιάνας οτι δεν είναι καθόλου σοβαρά πράγματα την στιγμή που η πατρίδα μας κινδυνεύει ο κόσμος να ασχολείται με τέτοια πράγματα(θα μας κάνει μάθημα...;)με χαλάει αφάνταστα...
Τσουλάκι λοιπόν η Τζούλια και το κακό είναι οτι εξ αιτίας της πολλά άλλα κοριστάκια του χώρου της θα αρχίσουν να γλύφουν δημοσίως πούτσες...

dsquared είπε...

Σιγα! Που θα προτημουσες συνειδοποιημενη πορνοσταρ! Σαφως το εκανε για τα φραγκα.. Και μυξοκλαψε για τα φραγκα...
μαγκα μου καθημερινα νοιωθω οτι μας πηδανε και γαμιομαστες τρις σε σχεση με τα σκατα που εκανε αυτη.
Γαμιεται ο κοσμος ολος σκυβει κατεβαζει βρακια στο καθε τυχαρπαστο που το παιζει εξουσια και ολοι μαζι στο κρατος..
Αυτο που κανουμε δεν ειναι πολλακις χειροτερο απο μια τσοντα?
Ειναι..
Διοτι κανεις μας πλεον δεν εχει αξιοπρεπεια...
Και μας πηδανε για πολυ λιγοτερο απο καποιες εκατονταδες ευρω,,,
ΝΤΑΝ

Ωκεανός είπε...

Συμφωνώ μαζί σου,αλλά υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του φουκαρά που τον πηδάνε οι κάθε λογής πολιτικάντηδες χωρίς την θέλησή του και στο κάθε πουτανάκι που πηδιέται δημοσίως τραγουδώντας "στόχος είναι τα λεφτά"."Τζούλια" για εμένα είναι το κάθε ξέκωλο με μυαλό φυστίκι που προσπαθεί να το παίξει ξύπνια,όπως και κάθε λαμόγιο που κλέβει ασύστολα δημόσιο χρήμα.Αλλά σίγουρα δεν μπορώ να βάλω στην ίδια μοίρα τον φουκαρά που του κατεβάζει τα παντελόνια και τον πηδάει η κάθε κυβέρνηση στο όνομα της σωτηρίας της πατρίδας.Τώρα το οτι δέχεται παθητικά αυτό το πήδημα χωρίς να διαμαρτύρεται είναι άλλο θέμα.Kαταλαβαίνω την αγανάκτησή σου και με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο και στην ανάρτησή σου.

Ανώνυμος είπε...

poulakia m oloi tin exete dei tin tsonta ektos apo mena pou xo meinei to vlima na pistevo oti tin Moet de tin xaramizeis gia kanena kai tipota!!!!!!!!
epsaksa na tin vro alla epesa se kati videa kai skiaxtika...
"filisixos oikogeneiarxis kseskizete apo tin ginaika tou me strap on..." kai alla tetoia...
it's an abyss out(and in....) there!!!!!!!

Provato είπε...

ελπίζω να το διαβάσει, χεχε

Ανώνυμος είπε...

elpizo na diavazei..:)

hackaday είπε...

Θα την παραδεχόμουν αν ήταν ντόμπρα από την αρχή και έλεγε ότι το έκανε γιατί το γούσταρε και για τα φράγκα και όχι να μυξοκλαίει και φταίνε όλοι εκτός από την ίδια για την πράξη της. Γουστάρεις να γαμιέσαι κοπέλλα μου; Με γεια σου με χαρά σου. Why not! Αλλά μην πας να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια και μια έτσι και μια γιουβέτσι... Δε λέει. Δεν τυχαίνει να έχουν όλοι το δικό της κουτοπόνηρο νοητικό επίπεδο.

ippoliti_ippoliti είπε...

Καλημέρα.Ξέρεις μέρες τώρα σκέφτομαι να κάνω μία ανάρτηση για την Τ.Αλεξανδράτου και για τον αδηφάγο τρόπο συμπεριφοράς των ΜΜΕ (μετά τους μάνατζέρ της και το στενό οικογενειακό περιβάλλον απέναντί της.)
Μία κοπέλλα πανέμορφη, εξωτικά όμορφη άσχετα πραγματικά αν είναι του γούστου ή όχι κάποιου.
Εμένα με προβληματίζει πως το΄κύκλωμα και σύστημα την ώθησε σε πορνοταινίες για το χρήμα. Δεν ξεκίνησε έτσι, αυτό είναι σημαντικό για μένα. Εάν είχε ξεκινήσει και δήλωνε πορνοστάρ όπως πχ η Τσιτσιολίνα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα για το εάν απειλείται η ψυχική της ισορροπία. Εγώ όμως ΄βλέπω μία νεαρή γυναίκα που οι δηλώσεις της είναι αντιφατικές γιατί νομίζω έχει πλέον έλλειψη ισορροπίας, γιατί κάνει κάτι που δεν ξέρει εάν το θέλει πραγματικά. Ρίχνω μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε όλους αυτούς τους δημοσιογραφίσκους (του Star) και σε περισσότερο αναγνωρισμένες/ους περσόνες τύπου Μελέτη και Στεφανίδου για τ'ότι κατά τη γνώμημου ξεσκίζουν τη σάρκα, την ψυχή και το μυαλό της.
Εύχομαι πραγματικά να χαλαρώσει όπως λές, να βρεί τι θέλει και να πορευθεί.
Καλό Σαββατοκύριακο

Ανώνυμος είπε...

gires kanei kai mazevei fraga,as xalarosoun oloi oi alloi kai meta tha xlarosei kai i Julia ,oh my god konteuei na ginei to ethniko mou eidolo!

Ορθόδοξος είπε...

Το ιστολόγιο “ΑΘΕΪΑ, η άρνηση της αλήθειας” εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλο τον κόσμο.

http://eatheia.blogspot.com/

Heliotypon είπε...

Πέστα ρε. Βγήκαν όλοι οι "ηθικοί" να κάνουν κριτική! Και σίγουρα ακούσαμε και κάποιους από εκείνους που κατακλέψανε το δημόσιο χρήμα, να μιλάνε υποτιμητικά για ένα παιδί επειδή έγβαλε μερικά φράγκα με το DVD της. Τι κι αν γαμιόταν, δηλαδή; Δικό της είναι το κορμί, όπως θέλει το εκμεταλλεύεται. Και κανέναν δεν έκλεψε. Αυτοί που μας γάμησαν τη χώρα πόσο ηθικοί είναι; Και "δικαιούνται δια να ομιλούν"; 'Αντε μη γίνω χυδαίος...

Ανώνυμος είπε...

"Η λεξη πουστια δεν εχει βγει τυχαια..."
Όπως τα λες… poustia.blogspot.com



ΥΓ. just a little history repeated, m8.