Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Βρεγμενη


σανιδα, εκ του Σανιδα, του πουλημένου εισαγγελέα. Ο οποίος 2 μέρες πριν πάρει τη γαμοσυνταξη του αποφασισε ποιο θα ήταν και το κυκνειο άσμα του. Εγκυκλιο για την αρση ανωνυμιας των blogs. και ερωτω. Που είναι το περίεργο. Ο ανθρωπας αυτός είναι ανακατεμένο σε κάθε βρωμια που έχει ακουστει τελευταίως. Συγκαλύπτει τα πάντα και η μόνη του ένοια για να το παίξει ηθικός είναι να κυνηγήσει τα ζευγάρια ομοφυ/λων που παντρεύτηκαν και τον δημαρχο της Τηλου. Επίσης με δημοκρατικές διαδικασίες αποφάσισε πως τα ομο ζευγάρια δεν έχουν δικαίωμα στο συμφωνο συμβίωσης γιατι αυτά δεν είναι άνθρωποι, φορολογουμενοι πολίτες της χώρας αυτής, αλλα ανύπαρκτα τίποτα.
Ε ναι λοιπόν αυτά είναι τα προβλήματα αυτης της χωρας συμφωνα με την ελληνική δικαιοσύνη και του συγκεκριμένου λειτουργού της. Δεν έχει τιποτα άλλο μεμπτο. Τα μπλογκς και οι ομοφυλόφυλοι.
Όλα τα άλλα είναι αγγελικά φτιαγμένα και πεντακάθαρα (ε και σε περιπτωση που έχουν λίγη σκόνη, την χώνουμε κάτω απο το χαλάκι, κανείς δεν θα πάρει είδηση...)
Σοβαρή δικαιοσύνη... Όταν γινόνταν οι μαλακίες με την εξαιρεση των ομο δεν είδα να κοπτονται και πολλοί κατα του μπάρμπα... Τωρα που ακουμπησε τα μπλογκακια γίνεται της ανωμαλίας. Εδω χάνονται βασικά ανθρωπινα δικαιώματα και σεις κόπτεστε για τα μπλογκς. Αλήθεια δεν καταλαβαίνετε πως είναι ντόμινο η υπόθεση? Απο την στιγμή που η αναγνώριση μιας υπαρκτής και ενεργης κοινωνικής ομαδας μηδενίζεται περιμένατε να υπάρχει σεβασμός για την προστασία προσωπικών δεδομένων? Οχι αγαπητοι... πρέπει να καταλαβετε πως ο φασισμός δεν θα είναι για τους λίγους, σταδιακά θα απλώνεται και θα αφορά περισσότερους. Όσοι είναι διαφορετικοί, έχουν διαφορετικοί άποψη απο αυτη του κατεστημένου θα πληρώνουν το τίμημα... Έτσι είναι ο φασισμός...
DAN

13 σχόλια:

JD είπε...

μας εχει φαει η μαλακια σε αυτη τη χωρα!μονο αυτο εχω να πω...

δε θες μπλογκ;;; θα παρω σπρευ κοπανε!

Stamskoup είπε...

..μη μασάτε γενναίοι blogers!!
..αστε τον Σανιδά να εντυπωσιάζει τις κωλόγριες που ψηφίζουν ΝΔ και συνεχίστε!!
..η google ΔΕΝ δίνει στοιχεία για τους blogers (..ΑΝ κάποιος απο εσας έχει δηλώσει τα πραγματικά του στοιχεία κατά την δημιουργία του blog του..) ..και ειδικά σε κάτι τσουτσέκια σαν και του λόγου του..
..οπότε, τον αφήνουμε να βαράει τον κώλο του κάτω και συνεχίζουμε με περισσότερο μίσος!!

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Δεν συμφωνώ για τους ομοφυλόφιλους, άμα δεν τους επιτρέπει συμφωνητικό συμβίωσης και δεν τους θεωρεί ανθρώπους, να μην τους φορολογεί κι όλας νεσπα;
Όσο για την άρση της ανωνυμίας των μπλογκς συμφωνώ κι επαυξάνω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χούντα από 10 ζώα να σε κυνηγάνε ες αεί επειδή δεν γουστάρουν τη γνώμη σου, να το χοντραίνουν και να μην φαίνονται και πουθενά (επισημα τουλάχιστον!).

Αμεεε άρση της ανωνυμίας για να μπορούν να γίνονται και μηνύσεις, έχω καιρό να "φάω λεφτά" αχαχαχαχαχαχ!!!!

Ελένα Μπαμπούσκα είπε...

Επιλογή ταυτότητας:

- λογαριασμός google
- Open sexuality id
- όνομα/διευθυνση/λογαριασμός τραπέζης
- (Η επιλογή ανώνυμος δεν είναι πλέον ενεργή)

Maria είπε...

wow!!!
wow!!!!!!
ti les tora?????
arsi aporitou?
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!
ti nomizei o malakas oti eimaste Aigiptos?

Maria είπε...

tsako ki auto!!!!!
http://www.nytimes.com/2008/06/03/world/europe/03iht-greece.4.13434025.html

mahler76 είπε...

ε καλά ήθελε να πάρει σύνταξη εντυπωσιακά ο μαλάκας. Ούστ και καλα ξεκουμπίδια!

dsquared είπε...

@Κίρκη
Νομιζω οτι εαν ειχες επωνυμα blog θα σε κυνηγαγαν 100 ζωα. Αν και δεν το καταλαβαινω αυτο με την διαδικτιακη παρενωχληση. Mαλλον επειδη δεν μου εχει τυχει.

din

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Μη το ψάχνεις, τώρα!... Τα δικαιώματα των blogger φυσικά καίνε πιο πολλούς από τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων!...
Τέλος πάντων!... Δικαιωσύνη ανάλογη των πολιτών!...

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Εγκλωβισμένε, δεν είπα πως τα δικαιώματα των bloggers είναι πάνω απ των ομοφυλόφιλων. Ίσα ίσα ανέφερα πως είναι τελείως άδικο να μην μπορεί ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι να έχει και αυτό, το δικαίωμα στο συμφωνητικό συμβίωσης απ τη στιγμή ειδικά που φορολογείται όπως όλοι.
Παρεξήγησες μάλλον....

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

@Mάγισσα
Σόρι, επειδή βιαζόμουν δε διάβασα τα σχόλια!...
Στην DAN απευθυνόμουν και μιλούσα ΚΑΘΑΡΑ γι' αριθμούς (bloggers περισσότεροι από τους ομοφυλόφιλούς!...)

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Καλά σ αυτό Εγκλωβισμένε δεν έχεις κι άδικο, καλή ώρα όπως με τον Ελεύθερο τύπο που μας τα έχουν ζαλίσει ενώ κλείνουν εκατοντάδες άλλες εταιρίες καιρό τώρα και δεν έχει ανοίξει μύτη!

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

@Μάγισσα
"με τον Ελεύθερο τύπο που μας τα έχουν ζαλίσει"
Ποίοι μας ζάλισαν; Οι δημοσιογράφοι! Στηρίζουν το συνάφι τους!...