Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Euro.. ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑ


Το λοιπον επειδη ημουν εσωκλειστη χθεσ, ειδα την μαλακια. παραδοξως μου αρεσαν και 1-2 τραγουδια οπως αυτο με την Kass και αυτο που νικησε γιατι ειχαν μελωδια. Βασικα σερφαρα στο νετ και ακουγα παρά εβλεπα. Ρε πουστη μου πως καταφεραν τα ζωντανα οι πιαρτζουδες και στα μεγαλοστελεχη της ΕΡΤ να με κανουν να χαρω που έχασε το σκουπιδι του Σακηηηηηηηςςςςς, ειναι απορίας άξιον. Μας επρηξαν τα αρχιδια πως θα βγει πρωτος πως ειναι ο καλυτερος με το τραγουδι μπακαλογραβιερα. Ναι ρε πουστη χασε να μη μας πρηζεισ αλλο. Και η μαλακια που τραγουδησε ηταν τουλαχιστον για πεταμα.
Γενικα τα μεγαλο κατι (στελεχη,δικηγοροι,εκδοτες,δημοσιογραφοι κλπ σκατα) ζουν στην κοσμαρα τους. Κανουν παντα το αντιθετο απο αυτο που θελει ο κοσμος γιαυτο ολες τους οι προσπαθειες για το οτιδηποτε εδω και χρονια ειναι αποτυχημενες. Δεν ακουν τον κοσμο, γιατι τον θεβωρουν μπακατελα και μονο αυτοι ειναι οι σπουδαιοι οι γαμαω της φυλης.
Ε παιρνουν τα αρχιδια τους εδω και καιρο και θα συνεχιζουν να τα παιρνουν οσο πουλανε μουρη και πνευμα.
Ξοδεψε και η ΕΡΤ τα μαλλιοκεφαλλα μας (εμ αυτοι τα πληρωναν?) και ηταν ολοι οι μεγαλοπαπαρες σιγουροι. Βρε ηλιθιοι μια ερωτηση στο δρομο να κανατε θα βλεπατε το αποτελεσμα. Αλλα νομιζουν ολοι αυτοι επειδη πρατουν με ξενοφερτους μανατζιαρικους ορους πως θα πετυχουν. Θα παρουν τα αρχιδια ολων.
Επισης αυτες οι γελοιες αδερφομανες μαγγιρα, αιντε να πανε απο κει που ηρθανε. Αταλαντου με κακο χιουμορ αδερφης, εκνευριστηκες φωνές και κακιασμένες.. Ποιον πουστη γλυφουνε και χωνονται τα τιποτα τα ορθια? Νομιζουν πως με τις χοντραδες και τις μαλακίες τους είναι και γαμώ!
Γιατι ασχολουμαι? Γιατι ρε μαλακα μου όσα χρόνια ειμαι Ελλαδα πληρωνω ΕΡΤ! Και δεν θέλω! Γιατι ειδα που πάνε τα φραγκα μου! Στα τσολια Μαγγιρες, στα μεγαλοστελέχη της πουτσας Καλημεριδες καλησπεριδες και ΣΙΑ, και στο λοιπό συφερτο.
Επίσης αυτος ο Ρουβας απο τοτε που αποφασισε πως θα ειναι το υποδειγμα της straight ντουλαπιστριας, εχει πάρει και αυτός τον πουλο.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤE ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ


DAN

22 σχόλια:

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Είμαι από τους λίγους υποστηρικτές της κρατικής ενίσχυσης της ΕΡΤ (και μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ), με την προϋπόθεση, φυσικά, να μένει αυτή σε ποιοτικές εκπομπές (που υπάρχουν).
Όσο για την Eurovision, ποιός φταίει; ΕΜΕΙΣ. Εμείς που ασχολούμαστε!... Αν δε μας ένοιαζε, αυτό το πανηγύρι θα έφθινε και δε θα έπεφτε το χρήμα εκεί!...

Η Ιταλία, δηλαδή, γιατί δε συμμετέχει, πιο έξυπνοι είναι;

dsquared είπε...

@ eglo
"Πόσα παίρνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για κάθε εκπομπή που κάνει στην ΝΕΤ κάθε Σάββατο; ; Μιλάμε για προσωπικό μισθό και όχι για παραγωγή.
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παίρνει 15.000 ευρώ για κάθε εκπομπή. Άρα σε 4 εκπομπές αμείβεται με 60.000 ευρώ. Εμείς πληρώνουμε έτσι; Μην ξεχνιόμαστε;"
Η ενισχυση της κρατικης τηλεορασης και που πηγαινουν τα λεφτα σου. Και ολο αυτό το υποστηρίζεις? Δεν παίζει... αυτα που λες ειναι τελειως θεωρητικα. Ζεις στην Ελλάδα και πρεπει να έχεις πληρη επιγνωση του τι πραγματικά γίνεται...
DAN

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Άδικο δεν έχεις!... Απλά, πιστεύω ότι η κρατική ραδιοφωνία και τηλεόραση έχουν κάποια ΚΑΛΑ πράγματα που ΔΕ θα υπήρχαν αν δεν ήταν σίγουρα τα έσοδα!... π.χ. 3ο πρόγραμμα ραδιοφωνίας (http://s-en-s.blogspot.com/2008/12/blog-post_27.html)

dsquared είπε...

@eglo
katalavaino ti thes na peis. Alla afta ta theoro aftonoita. Kai an thes tin diki mou apopsi, oli i kratiki thl kai radio prepei na htan aytoy tou epipedou.
Alla ime realistria.. Den ginete afto, ara ta lefta mou piso.
Ton poulo vevea giati edo den ginete tipota apo afta pou eprepe na ginontai opote prosperniountai kai tsouvaliazontai ola. Nai iparxoun merikes ekpompes kai anthropoi pou aksizoun alla ine ena 1 tis ekato. Opote genika den mou kanei to olo paketaki
DAN

Τουρνέ στα νησιά είπε...

εδώ στείλανε τον Κούλογλου ,που είχε μια αξιόλογη εκπομπή, και έχουν κρατήσει την την Σάρα και την Μάρα (όχι την Ζαχαρέα). Άσε που οι ειδήσεις του κρατικού καναλιού είναι στα όρια της προπαγάνδας.

Υ.Γ τον καργίολη τον Παπαδόπουλο παίρνει σε μία εκπομπή όσα παίρνω τον χρόνο?

tsaousa είπε...

Κι εγώ χάρηκα που πήραμε τα τέτοια μας. Βέβαια, όλα σκατά τραγούδια ήταν όπως πάντα.
Για εκπαιδευτικούς λόγους χάρηκα που δεν έκανε τίποτα ο Ρουβάς.

Το΄χεις το θέμα για τα στελέχη των ΜΜΕ.
Τους ξέρω δυστυχώς πολύ καλά. Ένα μάτσο αρχίδια με γνωριμίες είναι οι περισσότεροι εξ΄ αυτών, που θεωρούν τον κόσμο μαλάκα.


Πάντως συμφωνώ με τον ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ για κάποιες πολύ καλές εκπομπές της ΕΡΤ.

Ο Παπαδόπουλος έχει και την εταιρία παραγωγής που κάνει την εκπομπή του, το ποσό που αναφέρεις είναι πιθανότατα η καθαρή αμοιβή της παραγωγής. Γύρω στα 3.000 πρέπει να είναι τα δικά του.

thamnos είπε...

ΕΡΤ!
χα χα κοροϊδια στο έπακρο!

ΕΡΤ= 12.000 υπάλληλοι (εταιρία που κλείνει καθε χρόνο με ζημιές)

MEGA= 450 υπάλληλοι (κερδοφόρος εταιρία)

Ε, έχι και κάπιοες εκπομπές που μπορείς να πεις ok το βλεπώ.

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

@thamnos
"ΕΡΤ= 12.000 υπάλληλοι (εταιρία που κλείνει καθε χρόνο με ζημιές)

MEGA= 450 υπάλληλοι (κερδοφόρος εταιρία)"
Πλάκα με κάνεις, έτσι; Ε, βέβαια, μια ιδιωτική εταιρία που πίνει το αίμα των υπαλλήλων και έχει τόσους να δουλεύουν για "να κάνουν όνομα" είναι κερδοφόρα με 450 υπαλλήλους!...

Όχι πως 12.000 άχρηστοι είναι καλύτεροι, αλλά το ενδιάμεσο και καλύτερο μάλλον είναι πιο κοντά στην ΕΡΤ...

VAD είπε...

Πανηγυράκι του κώλου για σουξεδακια καλοκαιρινά τριμηνης διάρκειας...

Unknown είπε...

συγνώμη ...για τα άλλα κανάλια τι πληρώνουμε....νομίζω τίποτα...γιατί εκεί δηλαδή....
πάνε αυτά τόσα χρόνια..αλλά εκ του ασφαλούς και για κάθε κόμμα να έχει τζάμπα μάγκα....

αμμ με ξένα κόλυβα σου κάνω ένα μνημόσυνο...να τρίβεις τα μάτια..σου...

αη σιχτίρ μας τα πρήξανε...
νάσαι καλά συμφωνώ απόλυτα ...

dsquared είπε...

Ασχετο, ο Καλημερης δεν ειναι ο αιστευτος προικοθηρας, που παντρευτηκε την κορη Ιωαννου για να της τα τρωει?
Μια που ημουν σε φιλικο σπιτι ειδα πολυ λιγο την βαθμολογια, καλα τι απιστευτες χοντραδες ηταν αυτες που ελεγαν οι αδελφες Τατα? Καλα αυτο το ΕΣΡ τι κανει?

Saki mou, einai ora na afiseis ta panigiria kai na afosio8is stin oikogeneia kai athn anatrofi tou moroy sou san ypodhgmatikos pateras. Ante na parei sira kanena neo gomenaki toy Psinaki.
din

Stamskoup είπε...

Dan..έχεις σκεφτεί ποτέ, ότι αυτά (τα αυτονόητα!) που σε ενοχλούν και σωστά σε ενοχλούν, μάλλον ενοχλούν εσένα και ελάχιστους ακόμη σ' αυτή τη χώρα;!
..αυτό οφείλεται στο ότι έχεις ζήσει στο εξωτερικό και σου είναι αδιανόητα κάποια πράγματα..όμως καθόλου αδιανόητα δεν είναι για την θείτσα και τον μπάρμπα που θα γυρίσουν να σου πουν "Ε, και τι να κάνουμε;!"
..και θα συνεχίσουν να περνάν όμορφα σαββατόβραδα με τον Σπύρο (..τι γλοιώδες πλάσμα είναι αυτό ρε γαμώτο! με το ζόρι χαμογελαστός και αρεστός απο ΟΛΟΥΣ!) και κάθε χρόνο Σάκη στη Eurovision..
..και όσο για τους φίλους που χρησιμοποιούνε το ΕΜΕΙΣ στο φταίμε.. όχι παιδιά! ..δεν φταίω ούτε έγω ούτε η DAN ούτε η DIN ούτε όσοι συφιλιαζονται με τις μαλακιες που μας έχουν περικυκλώσει!
..και τέλος, η ΕΡΤ γιατί έχει και διαφημίσεις; ..αφού την πληρώνουμε εμείς..να τ'αρπάζει και απο εκεί!

dsquared είπε...

@ stam
os sinithos simpneo mazi sou!
asxeto.. ide kaneis tis dikes mou protaseis gia tin epomeni eurovison sta videakia? Min ta dite xoris ixo xanete to noima
DAN

dsquared είπε...

ξελιγωθηκα λεμε με τα βιδεα, αυτα ειναι τραγουδια, αυτο θα πει σκηνικη παρουσια.
Του χρονου θα κατεβουμε οι δυο μας στην Γιουροβίσιον να γινει τσι πουτανας.
din

tzonakos είπε...

Εμένα ο Ρουβάς δεν με ενόχλησε παρ οτι εχω γράψει πρόσφατα ενα θεμα στο μπλογκ μου με τίτλο "Πίτσα-μπύρα-Σάκιςςςς" ουτε οι Μαγγίρες μη σου πω.
Οχι οτι παρακολούθησα, κι εγω μεσα εξω ημουν κι άκουγα παρά έβλεπα.
Η ΕΡΤ όμως και όσοι φάν του πνηγυριού με ενοχλούν πολυ.

Ενα ματσο απ αυτα που λεει η Τσαούσα ειναι όλοι εκει μεσα στην ΕΡΤ !

koptoraptou είπε...

Έτσι είναι μάνα μου. Όσο βυζάκι και να δείξεις, άμα δεν έχεις το κατιτίς σου δεν πας μακριά. Άντε μια βόλτα μέχρι τα 15χρονα που σ' έχουν θεό, να 'ναι καλά, να πλερώνουν τα καινούρια σιντιά.
Μάκια!

delfinoula είπε...

Έχετε πρόσκληση, αγαπητή.

kat. είπε...

έλεος!
τέλος με τα πανηγύρια..

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

@Stamskoup
"για την θείτσα και τον μπάρμπα που θα γυρίσουν να σου πουν "Ε, και τι να κάνουμε;!"
Η θείτσα κι ο μπάρμπας μπορούν να το λένε αυτό!... οι υπόλοιποι τι κάνουμε;

"..και θα συνεχίσουν να περνάν όμορφα σαββατόβραδα με τον Σπύρο (..τι γλοιώδες πλάσμα είναι αυτό ρε γαμώτο! με το ζόρι χαμογελαστός και αρεστός απο ΟΛΟΥΣ!)"
Χαχαχα! Ο Παυλόπουλος, πάντως είναι χειρότερος!...

"..και όσο για τους φίλους που χρησιμοποιούνε το ΕΜΕΙΣ στο φταίμε.. όχι παιδιά! ..δεν φταίω ούτε έγω ούτε η DAN ούτε η DIN ούτε όσοι συφιλιαζονται με τις μαλακιες που μας έχουν περικυκλώσει!"
Όχι, απλά είμαστε οι λίγοτεροι!...

"..και τέλος, η ΕΡΤ γιατί έχει και διαφημίσεις; ..αφού την πληρώνουμε εμείς..να τ'αρπάζει και απο εκεί!"
Σωστός!...

Shattered Words είπε...

Ξέρω κι άλλους μισθούς ανθρώπων της κρατικής να σου πω,όμως δε θέλω τώρα γιατί θα μελαγχολήσω...
Γιοροβίζιον δεν είδα(όπως σου είπα στη σελίδα μου),όμως χάρηκα που τον ήπιαν!Έτσι γιατί μας τα είχαν ζαλίσει!!

Καλό βράδυ!!!

Matriga είπε...

Καλημέρα κορίτσια!! Έχετε πρόσκληση...
http://shell-land.blogspot.com/2009/05/blog-post_19.html

Ατίθασος ενήλικας είπε...

Μας δουλεύουν όχι ψιλό γαζί
Κουμπότρυπα μας κάνουν και μας
Την κουμπώνουν κιόλας καθημερινά
…την τρέλα μου!

Κουμπί ορ νοτ κουμπί ?