Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Το κλεισανε το μαγαζακι


εκλεισε η Βουλη των 300 αρχιλαμογιων παραγραφηκανε τα αδικηματα και τελος. Ουτε γατα ουτε ζημια. Δικο τους ειναι οτι θελουν το κανουνε. Παει η siemens, παει ο Παυλιδης, παει το Βατοπαίδι πανε ολα. Να πατε και σεις να τους ψηφισετε. Να παίρνουν αυτοι τα 10.000+ τον μηνα χωρια τα τυχερα του επαγγελματος και σεις μαλακες να παιρνετε τα 600 και να ειστε και ευχαριστημένοι. Να περνουνε και οι ανω των 50 την ψωροσυνταξη και να πηγαινουνε να τους ζητωκραυγαζουν. Και μετα να ψοφανε στα δημοσια νοσοκομεια, που με το χρημα που εχει πέσει επρεπε να ειναι σαν ελβετικα σπα. Μπραβο κρατος ηλιθίων μπραβο! Πάντα τέτοια. Να τους βλέπετε στο δρομο και να κανετε στη μπαντα να περασουν οι υπουργοι και οι βουλευταδες και να κλείνει η μιση αθηνα γιατι αποφασισε ο κυβερνητικος κουραδας να παει να γαμησει την γκομενα που εσεις ζωντοβολα πληρωνεται. Να τους χτιζετε τις βιλλες τους και σεις να ζειτε στα 2Χ2 διαμερισματα σα τα ποντικια. Nα σας κυνηγανε οι τραπεζες για το τιποτα και αυτοι να λιμενονται τα εκατομυρια και κανεις να μη τους λεει τιποτα.
Το κλεισανε το μαγαζακι. Οτι έγινε εγινε και τι εγινε στο κάτω κάτω, θα τους κλασετε τα αρχιδια.
DAN

11 σχόλια:

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Δεν είναι γαμάτο;
Μια υπογραφούλα και ό,τι έκλεψες το ξέκλεψες!...
Μπράβο! Μπράβο τους! Με τέτοιο μαλάκα λαό να τους ψηφίζει, 1000 φορές μπράβο τους!...

dsquared είπε...

Τωρα που το λες, μια φορα επεσε πανω μου ο Παπαντωνιου ωντας υπουργος, μου ειπε συγνωμη δεσποινης με χαμογελακι και εγω του ειπα μπλιαχχχχ! Και ξυνησε τα μουτρα του.
Ασχετο ειναι αληθεια οτι ο Α. Κακλαμανης εχει σπιτωμενη γκομενα στο κολωνακι? Ο παππους εχει γκομενακι...
din

gnostosagnostos είπε...

να πανε να γαμηθουν αυτοι αλλα και εμεις που τους ψηφιζουμε!!!
πως θα γινει ρε πουστη να τους ξυπνησουμε τον κοσμακη........

Me_To_aSeToN_STo_XeRi είπε...

να τους χαιρόμαστε ποιοί ρε dan? έχεις την εντύπωση πως οι μόνοι που φταίνε είναι αυτοί που πάνε και τους ψηφιζούν? εσύ αλλού ζεις? σε άλλη χώρα? η πιστεύεις πως αντριδράς με κάθε δυνατό και δημιουργικό τρόπο γι αυτό και αυτή η σαπίλα δε σε αφορά προσωπικά? όλοι φταίμε γι αυτό που έγινε χθες. όλοι μαζί και ο καθένας με το τρόπο του το αφήσαμε να γίνει.

dsquared είπε...

@aseton
nai to vrikes. Imoun politis allis xoras. ta teleftea 4 xronia ime Ellada, opote opos katalaveneis...
An me rotas ti kano tora..? tipota.. me exei katapiei to sistima. Ti mporo na kano? Mikres prosopikes antistaseis.. Px. nomizo pos den prepei na psifizo..kai mallon den tha psifiso... vlepo to provlima alla den exo polles liseis.. Kai ftaiei i paidia tis gamoxoras aftis.. Mi leme malakies. Oso geniountai, anatrefontai kafroi, ta idia skata tha ginontai..Den mporo ego os mnada na polemiso tous aiones kafrilas kai koutoponirias tis Elladas. Esi kaneis kati? an nai pes mou kai mena se parakalo
DAN

Φοίβη είπε...

γειά σου dan...
δεν είχε τύχει να σε ξαναδιαβάσω..

χώστα τους, χώστα μας μπας και ξυπνήσουμε...



Μαγδαληνή.

AdeGia είπε...

Για τον Στεφανιδη
Ακριβως,ο ΤΙΠΟΤΑΣ,που οδηγησε τον Παπουτσακη του ΑΝΤΙ στα δικαστηρια και την οικονομικη καταστροφη.Για το θρασος του να επικαλειται τον Καρολο τον εβαλα.Λαθος?Δεν ειπαμε τα λαμογια πρεπει να τα ξεπεταμε παντου?Οτι ξερεις γι αυτον γραψτο

dsquared είπε...

@ade gia
Δεν βλεπω τηλεοραση οποτε δεν παρακολουθω τα πολιτικα τεκτενομενα. Αυτον τον ειχα γνωρισει ενα φεγγαρι που δεν ηταν διασημος αλλα φαινοταν οτι την παλευ να χωθει. Απο δαυτους αλλο τιποτα εχει πηξει το ματι μας. Κανας αξιος ανθρωπος κυκλοφορει στην πιατσα? Edω σε θελω.
din

tsaousa είπε...

Εγώ βρε παιδια δεν νιώθω συνυπεύθυνη με τους κάφρους συμπολίτες μου.
Αυτό που νιώθω ειναι ότι μου τον πιάνουν συνέχεια.

Me_To_aSeToN_STo_XeRi είπε...

δεν έχω ψηφίσει ποτέ. παλιά που ήταν υποχρεωτική η προσέλευση έριχνα άκυρο. τώρα δε πάω καθόλου. μόνο απο συνέπεια προς τον εαυτό μου,γιατί δεν έχω βρει ακόμη κανέναν που να αξίζει τη ψηφο εμπιστοσύνης μου. και η αλήθεια είναι πως δε πιστεύω πως θα έπρεπε να έχουν όλοι δικαίωμα ψήφου. αν το θεωρώ αυτό αντίσταση? όχι. για αυτό και δε βγάζω των εαυτό μου απο τον κύκλο των άχρηστων. συγνώμη που άργησα τόσο να απαντήσω αλλα κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή με κράτησε εκτός

Τουρνέ στα νησιά είπε...

μικρή διόρθωση, η χώρα έχει πλέον 299 βουλευτές γιατί παρατήθηκε ο Βερελής και ο Μακρυπήδης δεν πρόλαβε να ορκιστεί αφού η βουλή έκλεισε.
Καλά μιλάμε για σουρεάλ καταστάσεις